10 motive ca să mergi la o procedură de masaj limfatic!

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator și asigură schimbul de substanțe între sânge și țesuturi. De asemenea acesta contribuie la apărarea organismului, preluând rezidurile metabolice și alte elemente nocive pentru ca ulterior să fie filtrate. Activitatea sistemului limfatic dese ori este îngreunată de mai mulți factori, precum: sedentarismul, boli endocrine, boli cardiace, stres etc.

Masajul limfatic contribuie ca un drenaj limfatic pentru organism. Acesta este efectuat cu mare grijă și doar de specialiști cu o bază de cunoștințe în domeniul medical, astfel de terapeuți găsiți la Baliss Spa în salonul de masaj. Un masaj limfatic realizat într-un salon de masaj din București este nedureros și relaxant. Presiunea mișcărilor poate fi reglată în timpul ședinței dintr-un salon de masaj în funcție de nivelul de durere a fiecărui client.

Iată 10 motive/beneficii pentru a merge la o procedură de masaj limfatic în București:

  1. Reduce senzația de picioare grele. Acest lucru se datorează prin stimularea circulației limfatice și prin eliminarea lichidelor stagnante.
  2. Reducerea durerilor de cap și a migrenelor, ca răspuns la relaxarea mușchilor de la nivelul feței și al scalpului.
  3. Eliminarea aspectului de pungi sub ochi și cearcăne, chiar și o procedură de masaj limfatic ajută la diminuarea retenției de apă în organism.
  4. Un masaj limfatic susține sistemul digestiv sănătos și ajută la îmbunătățirea digestiei.
  5. Susține sănătatea pielii și ajută la obținerea unui ten luminos și hidratat.
  6. Ameliorează simptomele sindromului premenstrual precum crampele musculare, balonarea, durerile și disconfortul în general.
  7. Contribuie la relaxare și reducerea anxietății în timpul sarcinii. Un masaj limfatic efectuat cu grijă este benefic pentru femeile însărcinate care sunt afectate de edeme.
  8. Un masaj limfatic efectuat regulat într-un salon de masaj asigură îmbunătățirea calității somnului
  9. Ajută la redobândirea stării generale de bine în zilele cu mult stres și neplăceri.
  10.  Un masaj limfatic efectuat corect într-un salon de masaj din București, ajută și la reducerea congestiilor sinuzale și prin urmare la eliberarea sinusurilor.
gazduire web gazduire website