3 piese grecești obligatoriu de introdus în playlistul de nuntă, recomandate de Prestige Orchestra

[ad_1]

Muzica grecească este unul dintre cele mai apreciate stiluri muzicale din lume. Emoția, bucuria de viață, pofta de amor și iubirea nemărginită sunt doar câteva din plusurile pe care acest gen le aduce în viața noastră.

Dată fiind această situație, cum am putea să considerăm că muzica grecească nu ar putea fi unul dintre genurile pe care să le alegem atunci când facem playlistul de nuntă.

Prestige Orchestra, singurul One Band Show din România, îți explică care sunt cele 3 piese grecești obligatoriu de introdus în playlistul de nuntă.

„De aproape 20 de ani, profesia ne-a adus în fața a mii de tineri care-și organizează nunta și ne roagă să le facem recomandări visavi de playlist și ce melodii să aleagă pentru cea despre care spun că este cea mai importantă noapte din viața lor. Negreșit, fără dubiu, de fiecare dată pe lângă muzica tradițională românească, muzica grecească este pe primul loc. Îmi este greu să explic în cuvinte emoția nespusă pe care o transmite acest gen muzical, atât nouă, celor care îl cântăm, cât și publicului, oamenilor, celor care îl ascultă. Nu pot să povestesc câtă bucurie citim în ochii mirilor în timpul nunții atunci când pe momentul de muzică grecească aproape că ne mulțumesc din priviri pentru recomandări.”, explică Iuliana Ghinea, co-fondatorul Prestige Orchestra.

În general cele mai potrivite piese grecești pe care le recomandăm noi mirilor noștri sunt „Ti allo theli pio poli”, „Palamakia” și „Opa Nina Nina Nai”.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website