5 motive ca să alegi un SUV, așa cum este Ford Puma, ca noua ta mașină

[ad_1]

Ford Puma se distinge în categoria SUV-urilor din care face parte printr-o inginerie inteligentă ce oferă mai multă putere, printr-o accelerație cu 20% mai puternică, un sistem de condus energetic, un design interior inovator și unul exterior îndrăzneț. Dacă ești în căutarea unei mașini noi, descoperă în continuare cinci motive foarte atractive care să te facă să optezi pentru un SUV.

  1. Experiența la volan

Unul dintre principalele avantaje ale unui SUV comparativ cu un sedan este reprezentat de poziția echilibrată a șoferului la volan ce îi conferă sentimentul confortabil că își controlează călătoria oferindu-i posibilitatea de a gestiona corect posibilele incidente de pe traseu. Ford Puma este un foarte bun exemplu în acest sens fiind echipat cu o tehnologie care face condusul o plăcere. Mai exact, este vorba despre o serie de funcții inovatoare cum ar fi profilurile de conducere selectabile sau de sistemul Ford Co-Pilot360.

  1. Eficiența

Un SUV compact te poate surprinde datorită capacității sale de a economisi combustibil, fiind bine-cunoscut faptul că eficiența consumului de combustibil este considerată un factor decisiv în achiziția unei mașini. Ford Puma este deja cu un pas înainte în categoria SUV-urilor, deschizând o nouă eră a vehiculelor electrice hibride mai curate. Astfel, Ford Puma oferă o gamă de opțiuni noi și avansate EcoBoost Hybrid, o economie de combustibil impresionantă și emisii de CO2 semnificativ mai mici decât alte motoare non-hibride, având, în același timp, performanțe remarcabile.

  1. Utilitatea

Un SUV îți va oferi întotdeauna un spațiu mare de încărcare, multe mașini de acest tip având scaunul din spate pliabil și fiind special concepute pentru a maximiza spațiul de încărcare. Modelul Puma este lider pe segmentul său în ceea ce privește capacitatea portbagajului, iar sistemul său inovativ MegaBox asigură mașinii un extra-spațiu de până la 80 de litri. În acest fel, Ford Puma se caracterizează nu doar printr-o prezență impunătoare, ci și printr-un grad superior de funcționalitate mai ales în condițiile în care viața modernă necesită adesea o abordare inventivă a felului în care se ocupă spațiul.

  1. Siguranța

SUV-urile sunt mașini care excelează pur și simplu la capitolul siguranță, iar modelul Puma nu face excepție. Astfel, Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistență, toate special concepute pentru a ajuta conducătorul auto să se protejeze nu doar pe sine, ci și familia sa sau pe ceilalți participanți la trafic. Sistemele cu care este dotat noul Puma sunt atât sisteme ce alertează conducătorul auto în privința potențialelor pericole de coliziune, cât și sisteme inteligente pentru menținerea tracțiunii și a stabilității.

  1. Funcționalitatea

Nicio altă mașină nu are o cabină așa încăpătoare cum are un SUV, ceea ce o face o alegere perfectă pentru mașina de familie. Cabina Ford Puma se caracterizează în primul rând printr-un design elegant și rafinat, prin tapițeria sa din piele și finisajul luminos al detaliilor interiorului ce amplifică senzația de stil sofisticat. Scaunele din față includ un suport lombar și o funcție de masaj, pentru niveluri suplimentare de confort, în timp ce o serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare conferă conducătorului auto un control complet.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website