A apărut o nouă înregistrare cu tânărul drogat care a ucis doi oameni: ‘Oxicodona este viața noastră’

A apărut o nouă înregistrare revoltătoare cu tânărul drogat care a omorât doi studenți în stațiunea 2 Mai.

În imaginile difuzate de Antena 3, Vlad Pascu apare alături de o altă fată și se laudă cu banii și afacerile pe care le are pe numele său și spune că oamenii de rând nu ar strânge sumele respective nici dacă ar face foamea o viață întreagă. Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț.

„Oxicodona (un analgezic opioid semi-sintetic, n.r.) este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, afirmă fata care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce răsucește o bancnotă de 200 de lei.

Între timp, rudele și apropiații studenților omorâți sunt îngenunchiați de durere și își duc la groapă copiii care au murit fără nicio vină.

Vezi și: Prima declarație a părinților tânărului care a condus drogat și a ucis doi oameni: ‘Nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale’Sursa

gazduire web gazduire website