A costat 140.000 de euro!

Mașina unui conscut om de afaceri din Constanța a luat foc. Bolidul s-a făcut scrum sub ochii angajaților hotelului pe care George Bosânceanu îl deține în Mamaia. S-a sunat, evident, și la 112, însă totul a fost în zadar.

Ce spune George Bosânceanu

”Mașina e folosită de fiul meu. Este un BMW, seria 7, care a costat vreo 140.000 de euro, și acum, după câțiva ani, are valoare de vreo 60-70.000 de euro. S-a întâmplat la ora 1 noaptea. Prima oară m-am gândit că a fost pus intenționat, alții se vor gândi că vreau să iau asigurarea. Mașina nu are CASCO, are asigurare normală deci nu primesc nimic și nu este nici o mână criminală, au constatat și pompierii că mașina a luat foc din interior, de la motor, un scurtcircuit. Nu sunt primul care pățește așa ceva, a mai fost o persoană care a cumpărat același model, a băgat-o în garaj și a luat foc. Acum neavând asigurare o să îi contactez pe cei de la BMW, să facă expertiză, dacă nu să-i dau în judecată. ” a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Omul de afaceri George Bosânceanu nu e la prima aventură cu focul, dacă putem spune așa. Hotelul pe care îl deține acesta în Mamaia a ars în 2016, mansarda despre care s-a spus că era construită ilegal a ars în totalitate.

 Sursa

gazduire web gazduire website