„A fost cu 2-3 săptămâni de distracție puternică”

[ad_1]

După despărțirea de Bibi, Antonio Pican nu a mai fost văzut, cel puțin oficial, la brațul niciunei domnișoare. Se pare însă că artistul e pe cale să se îndrăgostească, dacă nu a făcut-o deja, de o brunetă misterioasă. În noul său videoclip la o piesă ce se anunță hit, Pican apare alături de o brunetă sexy dar încă mai păstrează puțin misterul. Din postările pe care le face pe pagina sa de Instagram, Antonio Pican începe să dezvăluie puțin câte puțin din surprizele pregătite pentru fani așa că în curând vom afla și cât este de îndrăgostit pe bune!

Antonio, ce faci? te simți precum un Ken? Dacă tot ne-am întâlnit la lansarea filmului Barbie?

Sunt foarte bine! Eu mă simt bine, dacă fetele mă văd ca pe Ken, Doamne ajută!

Ce se întâmplă cu Antonio Pican? De cine s-a îndrăgostit lulea artistul

Când am vorbit dată trecută parcă urma să fii cu cineva. Acum care e statutul tău? Ești singur și neliniștit sau într-o relație?

O să vă dau un răspuns în curând, urmează să scot o piesă de-asta puternică, pe care o să vă dau răspunsul.

Apare în ea cumva fata în  videoclip sau cum e?

Apare și o fată în videoclip….apare! O să fie o piesă puternică rău de tot. O să fie hit!

Dar nu fata ta, cum se zice! Cum arată vara asta pentru tine?

A fost cu 2-3 săptămâni de distracție puternică iar acum multă muncă și mai facem câte o petrecere pe ici pe colo, dar vacanță momentan până în septembrrie, mai mult de 3 zile nu am când.

Unde ai vrea să mergi în vacanță?

Nu știu. Probabil că prin Grecia, am văzut ceva pe acolo și îmi place mult de tot. Dar, v-am zis, dacă e timp, pentru că luna august e plină de concerte, septembrie la fel.

„A fost cu 2-3 săptămâni de distracție puternică”

Adică merge treaba, cum se zice!

Adică merge treaba și nici nu am mai scos nimic. Când o să scoatem cred că nu o să mai am timp nici să respir, dar Doamne ajută! Să ne dea Dumnezeu de muncă!

La căsuță cum merge treaba?

La căsuță am pus geamurile. Urmează să ne apucăm de interioare, după ce terminăm cu interioarele ne mutăm. După ce ne mutăm facem exteriorul, facem piscina și va chemăm să facem o petrecere acolo.

Când preconizezi și ai speranțe că te vei muta acolo?

Când vrea Dumnezeu mă mut. Până atunci nu am speranțe pentru că nu vreau să îmi creez așteptări. Când vrea Dumnezeu, atunci facem!

Cum îți întreții pectoralii vara? Asta e întrebare pentru admiratoare!

Pectoralii cum să îi întreținem? Cu mâncărică și cu sală, că altfel nu se poate. Și când ajungem la sală, compensăm pentru zilele următoare. Mai mult de atât nu se poate.

De câte ori reușești să ajungi la sală?

Cam de 4-5 ori pe săptămână.

Ai și vreun regim stabilit?

Da, mănânc foarte mult pui cu orez, vită, nu mănânc dulciuri, fac tot ce trebuie ca să mă mențin în formă.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website