„A murit lângă mine. L-am întors și am început să țip”

[ad_1]

Ilinca Vandici a trecut printr-o dramă greu de imaginat. Vedeta Kanal D și-a pierdut tatăl, care suferea de cancer și cu greu a povestit clipele grele pe care le-a trăit.

Vedeta TV a fost prezentă lângă părintele ei, când acesta și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Atunci a fost momentul când Ilinca a realizat că nu mai are pe nimeni. A suferit un șoc puternic și abia a reușit să treacă peste această pierdere.

Ilinca Vandici, dramă ascunsă! Cancerul i-a luat ce avea mai drag

”Când l-am pierdut pe tata mi-am dat seama că eu nu mai am pe nimeni! Eu aveam nevoie de un bărbat care să-l înlocuiască pe el. El a dus pe picioare cinci ani cancerul. Nu m-am gândit niciodată la momentul că se va termina. I-am făcut rost de un tratament din SUA, chiar credeam că își revine. Eram la București, m-a sunat mama și mi-a zis că nu se simte bine. Am mers la el spital, era agitat.

Îi era rău de trei zile și îl aduseseră la spital la Oradea. Am rămas singură cu el, s-a întors pe o parte și a murit. Mi-am dat seama după trei minute că nu mai respiră. L-am întors și am început să țip. Am fost în șoc câteva zile. Abia după două luni am realizat că a murit. Am senzația că m-a așteptat, a vrut să fiu lângă el. Tata și-a dorit mult un băiat. După ce m-a născut mama, el a băut trei zile și trei nopți de supărare că nu are băiat. Mereu am crezut că pe sora mea o iubea mai mult”, dezvăluia Ilinca Vandici, în podcastul lui Mihai Ghiță. 

Ilinca Vandici, relație destul de rece cu mama

Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”, mai spunea vedeta de televiziune.

Ilinca Vandici a confirmat separarea de soț. Cei doi nu mai locuiesc împreună de ceva timp, deși au încercat să își salveze relația.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, soțul ei, au discutat îndelung despre problemele lor și au făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

Așadar, prezentatoarea TV a confirmat că ea și soțul ei s-au despărțit: ”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website