Actorul Sergiu Costache, detalii in culisele serialului „Clanul” de la PRO TV. Ce au făcut împreună Lia Bugnar și Anghel Damian pentru sezonul 3

[ad_1]

Sergiu Costache, actor în “Clanul”, celebrul serial difuzat la Pro Tv, ne-a dezvăluit noutăți despre filmările sezonului 3.

Sergiu Costache, actorul ce-l interpretează pe “Sergiu” în serialul “Clanul”, de la Pro Tv, ne-a dezvăluit personajul lui are parte de schimbări în sezonul 3.

Mai exact, scenariștii Anghel Damian și Lia Bugnar au făcutschimbăriîn ceea ce privește personajul interpretat de Sergiu. De la tipul fioros și vulcanic, spunem, Sergiu își va arăta în sezonul 3 fața mult mai umană și empatică.

Sergiu Costache din „Clanul”: „M-am obișnuit cu personajul, însă nu există loc de relaxare. Scenariștii au conturat pentru acest nou sezon și o altă față a personajului”

Actorul spune un mare ajutor în interpretarea personajului său i-a venit chiar din partea unuia dintre regizori. Anghel Damian i-a explicat și i-a oferit foarte multe informații. Astfel a înțeles exact cine este Sergiu și a intrat imediat în pielea personajului.

Rolul tău din Clanul nu pare deloc ușor, dar fiind deja la sezonul 3, sigur te-ai obișnuit cu personajul, nu?

Într-adevăr pot spune că m-am obișnuit cu personajul, însă nu există loc de relaxare. Deoarece scenariștii acestui serial, Lia Bugnar și Anghel Damian au conturat pentru acest nou sezon și o altă față a personajului. Una mult mai umană și empatică. Așadar va fi un sezon plin de provocări pentru mine.

Cât de greu ți-a fost la început?

La început, așa cum am mai spus, Anghel m-a ajutat foarte mult în construcția personajului. A fost foarte bine pregătit și mi-a explicat în cele mai mici detalii cum ar trebui să arate „Sergiu”. Iar când primești atât de multe informații despre un personaj la nivel teoretic, îți este mult mai ușor când ajungi pe platoul de filmare.

„Oamenii ne văd pe micile sau marile ecrane doar pe noi, actorii. Insă în spatele unei producții cinematografice sunt zeci de persoane a căror contribuție este la fel de importantă precum a noastră”

În ce locuri din România ți-ar plăcea să filmezi?

Nu m-am gândit până acum la acest lucru. Așadar, nu am vreun loc anume unde mi-aș dori să filmez. Consider că în meseria mea nu este cel mai important locul unde se filmează. Ci mai degrabă echipa de filmare din care fac parte, care mă poate ajuta să-mi desfășor activitatea profesională într-un mediu productiv.

De obicei, oamenii ne văd pe micile sau marile ecrane doar pe noi, actorii. Insă în spatele unei producții cinematografice sunt zeci de persoane a căror contribuție la realizarea proiectului este la fel de importantă precum a noastră.

Cum se relaxează Sergiu Costache atunci când nu e la filmări?

Sergiu Costache adoră petreacă timp acasă, în sânul familiei. Într-un interviu de acum câteva luni, actorul ne-a dezvăluit își ajută soția la treburile casei, petrece timp și cu fetița lor. Iar în anumite momente se relaxează jucând pe calculator.

„Îmi place să mă plimb, dar să nu fie frig. Nu știu să schiez și nici nu mi se pare confortabil să mă apuc acum deși mă încântă ideea de schi. Prefer să mă duc undeva unde este zăpadă, dar să nu fie pe aici prin București. Depinde și de mood-ul pe care îl am, ascult muzică, citesc ceva, dacă nu îmi place încep altă carte, și puțin FIFA când nu este prin preajmă fetița mea pentru că atunci vrea și ea.

Eu locuiesc în Chiajna și toți prietenii mei se plâng că stau departe așa că joc singur. Dar când totuși vin în vizită facem și un mic turneu. Am primit cadou noul joc din parte finilor și acum stau și mă mai joc. Găsesc cumva echilibru, soția nu se supără când joc FIFA. Când vine de la muncă găsește mâncare, am grijă de toate”, declara Sergiu Costache pentru CIAO.RO, recent.

Foto: Pro Tv

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website