Actrița Cătălina Grama și actorul Paul Ipate au spus DA! Cei doi sunt, oficial, soț și soție!


Departe de ochii lumii, într-un cadru de vis din Italia, Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut cununia civilă. Înconjurați de familie, cei doi actori au spus „DA”.

„Îndrăgostiți de farmecul italian am ales Puglia, locul perfect pentru a face ceremonia noastră mult visată. Am fost alături de familie, iar cuvintele nu pot descrie bucuria și emoțiile pe care le-am trăit când am devenit soț și soție. Ne simțim norocoși și binecuvântați!”, a spus Cătălina Grama pentru Ciao.ro

Desprinsă din povestea italiantă, Cătălina Grama a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasă de la La Mode Toujour.

Chiar dacă a rămas foarte puțin până la momentul în care o vom vedea pe Cătălina Grama în sezonul trei din CLANUL, iar pe Paul Ipate în primul sezon al show-ului „Săriți de pe fix”, cei doi și-au făcut timp să-și consolideze povestea de dragoste.

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au doi copii talentați. Iată ce pasiuni au micuții și cum îi susțin părinții.

Atăt actrița, Jojo, cât și partenerul ei, Paul Ipate, îi susțin în toate ideile pe care le au. Consideră că formarea se face din primii ani de viață, iar micuții au nevoie de mult suport.

Jojo și Paul Ipate au doi copii talentați

”Sunt foarte bine. Către sport, da, au amândoi înclinații, mai ales Achim, îi place foarte mult baschetul. Amândoi au foarte mult talent și au înclinații și pentru actorie, suntem foarte mândri de ei. Achim are și o minte așa mai tehnică, este preocupat de programare, de IT și își dorește ca, la un moment dat, să facă tot felul de filme cu efecte speciale, precum Avatar, precum James Cameron. Este fascinant când îi văd dezvoltându-se și îmi place să-i susțin în orice idee au, indiferent cât este de năstrușnicăMi se pare că noi de formăm încă din primii ani ai copilăriei și atunci este important să le hrănești visul și să nu le tai aripile”, a spus Cătălina Grama la XNS.

Mezina familiei, Zora, se vede medic veterinar

”Zora își dorește să devină doctor veterinar, deși este multitalentată. Ea cântă la pian, dansează, joacă, este fantastică. Noi credem că va fi artistă. Avem două pisici pe care le-a doctoricit de le-a înnebunit. Se pricepe, le-a injectat, le-a îmbrăcat, cu ce are ea, în trusele de medic”,a mai spus Cătălina Grama.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website