Adela Popescu si Radu Vâlcan plătesc o avere pentru școala privata a copiilor. De ce au refuzat să îi dea la stat

Adela Popescu si Radu Vâlcan plătesc o avere pentru școala privata a copiilor. De ce au refuzat cei doi soți să îi dea pe cei mici la învățământul de stat. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei copii, pe Alexandru, care are 6 ani, pe Andrei, în vârstă de 4 ani. Și pe Adrian, care are un an și jumătate. Pentru băieții cei mari, ei au ales o școală privată, deși costurile lunare sunt mai mari.

Adela Popescu si Radu Vâlcan plătesc o avere pentru școala privata a copiilor

Pentru școala privată, pentru un copil, cei doi plătesc o sumă lunară de 670 de euro. În cazul unui program de la 8.0 la 14.00, cu masă inclusă, sau 750 de euro. În cazul unui program care se termină la ora 17.00 și care are, de asemenea, o masă inclusă. E vorba de aceeași școală unde au învățat și fiicele lui Mihai Morar.

Într-un interviu pentru unica.ro, Adela Popescu a și explicat de ce a ales o unitate de învățământ privată pentru copiii ei.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei.

De ce au refuzat să îi dea la stat

Atunci îl vei da la un after school, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la after school 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv la un lucru pentru a salva bani

Din acest motiv a decis să facă mai multe cumpărături și să mănânce mai multă mâncare gătită acasă, iar astfel să economisească o mulțime de bani. Zis și făcut, deoarece și-a luat inima în dinți și a plecat la cumpărături, unde a umplut un coș plin de produse. Adela Popescu a venit și cu dovada foto, unde le-a arătat fanilor de pe Instagram câte lucruri a cumpărat.

”După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa

gazduire web gazduire website