Adevărata față a Madonnei, deformată din cauza operațiilor!

[ad_1]

Nu mai este un secret pentru nimeni că Madonna a devenit dependentă de operații estetice. În poze, artista afișează un chip angelic, însă realitatea este departe, se pare, de ce vedem pe Instagram…

Paparazzi au surprins-o pe artistă în timp ce lua masa la un restaurant alături de fiul ei, Rocco. Cu această ocazie ne-a fost dat s-o vedem pe Madonna cu totul altfel față de cum ne-a obișnuit cu pozele de pe Instagram.

În fotografiile respective, Madonna apare îmbrăcată într-o ținută neagră, formată din pantaloni scurți și un top negru. Ce este inedit, însă, la aceste imagini, este faptul că aceasta nu are deloc chipul angelic pe care-l afișează pe Instagram. Dimpotrivă, fața ei pare deformată! Totodată, mâinile îi trădează vârsta. Sunt brăzdate de riduri și de vasele de sânge proeminente. O problemă cu care Madonna se confruntă de foarte mult timp. Și pe care a încercat să o rezolve acum mai mulți ani, cu ajutorul unor injecții de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic.

Madonna, criticată de fani din cauza operațiilor

Cântăreața a profitat la maximum de filtrele de pe Instagram, în timp ce a postat o serie de fotografii cu mesajul: „Încercând să fac un film…Este cu adevărat greu!”.

Dar fanii nu s-au mai gândit la viitorul proiect al vedetei. Ci s-au concentrat mai mult pe aspectul ei. Un utilizator a comentat: „Pare că are doar 16 ani!”. În timp ce altul a scris: „față ca de bebeluș”.

Mulți au acuzat-o pe cântăreață că a folosit masiv Photoshop-ul: „Arată-ne adevărata ta față, te rog” sau „Este complet diferită!”, sunt doar câteva dintre comentariile negative.

Madonna lucrează zilele acestea la un film biografic despre viața sa și a dezvăluit recent că va ține un casting pentru această peliculă.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website