Adi Constantin, cu lupa pe Raluca Bădulescu, Lora, Anda Adam! Ce spune hair-stylistul vedetelor despre coafurile lor!

[ad_1]

Adi Constantin, renumit pentru rubrica sa “Verdict cu Adi Constantin”, a analizat, pentru CIAO.RO, câteva look-uri. Celebrul hair-stylist dă verdictul în materie de beauty! Iată ce spune despre nuanțele și coafurile pentru care au optat Anda Adam, Ilinca Vandici, Daniela Gyorfi, Raluca Bădulescu, Lora sau Alina Eremia.

“Raluca Bădulescu: Wow! Wow! Raluca ne surprinde cu această perucă pe stilul Beverly Hills Ombre & Balayage, fără breton care îi vine excepțional și care nu are deloc efectul acela de Wig. Ea, firește, creează un întreg styling în jurul acestei peruci. De la ochelarii perfect aleși, la cercei, la animal print, nuanța ideală de ruj. Așadar vrem să te vedem mai des cu acest tip de perucă. Felicitări!”.

Adi Constantin, cu lupa pe Raluca Bădulescu, Lora, Anda Adam!

“Daniela Gyorfi: Daniela, după o viață de blond platinat, îmi ia sfatul în considerare și coboară în niște nuanțe calde de hazelnut/honey în baza 7 și 8. Astfel îi îndulcesc trăsăturile, acest soft Grozny Balayage, și o duc într-o sferă mult mai naturală! Ea, fiind un artist în adevăratul sens, știe când să fie cameleonică, optează și pentru peruci în diferite nuanțe și lungimi din linia mea de extensii din păr natural atunci când vine vorba de clipuri sau concerte”.

“Lora: Finalmente Lora într-o nuanță departe de acel Galben “pui” , optând pentru un look care o conturează impecabil. Decizia de a lăsa rădăcina naturală a fost ideală, nuanța de creamy blond este un “must” sezonul acesta, iar execuția prin care i s-au montat extensiile este reușită. Felicitări!”.

“Ilinca Vandici: Ilinca poposește de ceva vreme într-o nuanță ideală care face casă bună cu tenul ei, cu felul în care o vedem frecvent machiată pe tonuri de gold/terracotta. Renunță și la bretonul mult comentat, ea fiind foarte frumoasă. Astfel este mai avantajată fără breton pentru că zona ei ofertantă de pleoapă arcadă se reliefează mai bine. Poartă ocazional și extensii de înaltă calitate clip-in marca A.C! Pe partea de Beauty, și nu numai Ilinca, rămâne un reper motivațional”.

Ce spune hair-stylistul vedetelor despre coafurile lor!

“Anda Adam: Anda ne surprinde cu această perucă Copacabana care îi vine superb. Observ o armonie de zile mari cu acest tip de rădăcină închisă, sprâncenele ei și machiajul Smokey la care vedeta apelează frecvent, creează un întreg look mai natural. Îi sugerăm să ia în considerare renunțarea la blondul acela platinat pe partea de rădăcină”.

“Alina Eremia: De anul trecut am observat tranzițiile acestea dramatice în rândul vedetelor de la blond platinat la negru sau .. șaten foarte închis. Total exagerate schimbările! Cu siguranță Alina a obosit de procesele de decolorare și din dorința pentru un păr mai sănătos a decis să se închidă. Insă s-a închis mult prea tare astfel încât publicul ei nu o mai recunoaște. Sugerez un soft Balayage pe tonuri calde de maro, caramel, astfel aducând un aport mai feminin întregului look. Parca s-a dus într-o zonă mult prea Rock -Punk…cu acest brunet”.

Cine este Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor?

Adi Constantin a știut încă din adolescență ce vrea să facă pe viitor, și anume să devină Master Hair stilist specializat în țări străine precum și critic de beauty. Hairstylistul coafează de la 15 ani și s-a specializat tocmai în Dubai.

Celebrul critic a făcut multe studii de styling în străinătate, ani buni, până să ajungă să colaboreze cu vedete renumite din showbiz-ul românesc. La doar 15 ani, Adi Constantin a început primul curs de coafor în Olanda, țară unde mama lui îl dusese. După ani de trăit în Olanda, s-a reîntors pentru o scurtă perioadă de timp în România.

Apoi a plecat în Marea Britanie, pentru un an. Acolo a lucrat alături de o echipă profesionistă, specializată pe Bridal Look. Mai apoi, hairstylistul și-a luat zborul către Milano, la o prietenă veche din orașul lui natal, Oradea.

„Încurajat de aceasta, mi-am depus CV-ul la lanțul de salone de lux Jean Louis Davis sau Jean Claude Biguine, respectiv Aldo Coppola, unde, spre surprinderea mea, obțin oportunitatea de a fi angajat, după probele date, în acest lanț luxos. Aici am urmat specializări timp de 3 ani aproape, multe cursuri de colorist. Mai apoi am urmat și o faimoasă academie italiană de coafuri speciale și, pasiunea mea, extensiile naturale”, spunea Adi Constantin, într-un interviu pentru Ciao.ro.

După 3 ani de trăit și experimentat la Milano, hairstylistul se întoarce acasă

Încurajat de mamă, părăseste orașul natal, Oradea, și ajunge la București. „În 2009 am „aterizat” în București. În 2011, la doar 2 ani de la mutarea și acomodarea aici, timp în care am muncit cu drag în echipa Getei Voinea, în saloane, mi-am lansat primul salon a căre-i imagine era Gina Pistol. Un an mai târziu, am lansat alte 2 saloane sub numele meu. Mai apoi au urmat un amalgam de campanii de înfrumusețare și ședințe foto cu multe vedete autohtone”, mai spunea hairstylistul vedetelor.

O perioadă, stylistul a fost și în Dubai pentru a-și îmbunătăți informațiile cu referire la coloristică și extensii din păr uman pe care acesta le importă în România, părul fiind adus din țări arabe.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website