Alexandru Jitea, detalii despre noul proiect de la PRO TV. Ce rol va juca + Ce planuri are de vacanță

[ad_1]

Alexandru Jitea, dezvăluiri despre serialul “Groapa”! Actorul spune că a filmat și scene interesante în noul proiect de la PRO TV!

Alexandru Jitea, dezvăluiri despre serialul “Groapa”, ce urmează  fie difuzat la Pro Tv. Actorul spune  serialul are o poveste emoționantă și  a tras multe duble la scenele mai interesante. Iată ce ne-a mai declarat recent, la evenimentul organizat de Pro Tv, la una din locațiile în care se filmează serialul, în Giurgiu.

Alexandru Jitea, detalii despre noul proiect de la PRO TV

Filmările la GROAPA sunt în toi. Cum a fost până acum pentru tine experiența pe set? Ai avut parte de vreo provocare până la acest moment?

Așa este, ne apropiem deja de două luni de când am început filmările. Nu aș putea spune că a fost o provocare, dar m-am bucurat să mă revăd cu actori alături de care am mai lucrat în trecut, dar și să-i cunosc pe cei tineri, aflați la primele proiecte.

Chiar dacă filmăm într-o căldură extrem de puternică, atmosfera este una plăcută.

Ce ne poți spune despre rolul tău? Cum a fost adaptarea la acest personaj?

Îl intepretez pe Titi Fitil, unul dintre oamenii de încredere al lui Sandu Vlahu. Nu aș vrea să spun că este un personaj negativ sau unul pozitiv, ci aș spune că este unul care se adaptează situațiilor în care este pus. Mai multe cred că va fi interesant să aflați când serialul va intra pe post.

Până atunci, vă asigur că atât eu, cât și colegii mei, muncim în fiecare zi de filmare pentru a vă aduce o poveste pe cinste.

Ce rol va juca + Ce planuri are de vacanță

E complicat să faci drumul până la Giurgiu pentru filmări? Simți că vă îngreunează munca?

Nu, nu este complicat. Cred că fiecare dintre noi folosim acel interval de timp pentru a mai vorbi cu colegii, pentru a ne relaxa/odihni sau pentru a mai repeta textul. Cumva am știut de la începutul filmărilor că vom avea multe zile de filmare în alt oraș, așa că nu ar trebui să vedem aceste drumuri ca unele care îngreunează.

În ce alte proiecte ești prins în această perioadă?

Pe lângă filmările pentru serial, mai sunt implicat și în alte proiecte de teatru despre care puteți afla detalii pe site-urile de specialitate și unde vă aștept cu drag.

Încă e vară, așa că toți ne facem și planuri de vacanță. Tu? Ce ți-ai pregătit pentru relaxare?

Nu prea pot pleca foarte mult din oraș, având în vedere că suntem în toiul filmărilor, așa că planurile sunt cel mult unele scurte și de câteva zile.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website