Alice Peneacă a devenit mamă pentru prima oară. Prima imagine cu fetița: „Echipa noastră se mărește”

[ad_1]

Alice Peneacă a devenit mamă pentru prima oară. Considerată una dintre cele mai frumoase românce, fotomodelul a născut la vârsta de 31 de ani o fetiță. O minune pe care a așteptat-o cu foarte mult entuziasm să-i apară în viață.

În urmă cu puțin timp, ea a împărtășit vestea cea mare și comunității sale de pe instagram. Acolo, Alice Peneacă a postat și o primă fotografie cu fetița ei.

Deși nu i se vede chipul, iar proaspăta mămică a surprins-o într-o ipostază amuzantă, admiratorii ei s-au bucurat să afle noutățile din noua ei viață, aceea de mamă.

Alice Peneacă a dat vestea cea mare alături de tatăl fetiței sale

Alice Peneacă a născut la 39 de săptămâni o fetiță. Pe durata sarcinii, fotomodelul s-a pozat de câteva ori cu burtica de gravidă la vedere și a împărtășit imaginile și cu urmăritorii ei, care rămâneau de fiecare dată uluiți de frumusețea viitoarei mămici.

De un an de zile, frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Dragoș Caliminte, un afacerist din Constanța.

Vestea că vor deveni părinți i-a bucurat enorm: „Echipa noastră se mărește”, a fost mesajul transmis de Alice Peneacă pe Instagram la acea vreme.

Pentru Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, relația s-a desfășurat în pași rapizi și în doar un an din momentul în care s-au cunoscut prima dată, au întâmpinat și venirea pe lume a primului lor copil.

„Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci suntem împreună. Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa! Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună. Deci, cred că 100% a fost dragoste la prima vedere. Ne-am decis să devenim părinți destul de repede! Pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri”, a declarat în trecut Alice Peneacă pentru click.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website