„Am avut un șoc cand am aflat că a vândut mașina”

[ad_1]

Este din nou război în muzica populară românească. Constantin și Veronica Măgureanu sunt acuzați de furt și înșelăciune de către un coleg de breaslă.

Leonard Petcu, la rândul lui cântăreț de muzică populară, îi acuză pe soții Măgureanu de furt și înșelăciune. Artistul ar fi vrut să cumpere de la cei doi soți o mașină. Le-ar fi dat un avans de 12.000 de lei, urmând ca Veronica Măgureanu să păstreze mașina până ce va primi suma intactă.

Leonard Petcu afirmă că a venit pandemia și nu a mai avut banii necesari să cumpere mașina. Așadar, i-a anunțat pe soții Măgureanu că o pot vinde și să îi dea avansul înapoi. Ei bine, artistul a aflat că mașina era deja vândută și avansul lui s-a prescris.

„Bună seara! Niciodată nu am făcut un astfel de anunț aici, pe Facebook, prin care să îmi spun nemulțumirile, nu îmi place să mă victimizez, întotdeauna am luptat și am muncit pentru tot fără absolut nici un compromis! Vreau să fac cunoscută o situație în care n-aș fi crezut că ajung vreodată. Am cunoscut de mult familia Măgureanu, pe Constantin cât și pe Veronica Măgureanu. Toate bune și frumoase atât prin colaborări artistice, cât și petreceri private, iar încrederea pe care o aveam în Veronica Măgureanu era totală!

Constantin și Veronica Măgureanu, acuzați de furt și înșelăciune

Dar, am avut ghinionul de a mă înșela cu privire la încrederea ei. În urmă cu doi ani a vrut sa vândă o mașină și m-am oferit să o cumpăr eu. I-am dat un avans reprezentând 12.000 de lei și urma să achit și restul. Întelegerea a fost ca mașina să rămână la ea până reușesc s-o achit în totalitate. A venit pandemia, (după cum știți, noi cei care cântăm, am ramas fără evenimente) am apelat-o și i-am spus că nu mai pot lua mașina din cauza situației, să o vândă și să-mi returneze avansul. Ea m-a liniștit, asigurându-mă că o ține pentru mine până ne revenim din situația asta cu toții. I-am spus ca îi voi da banii în octombrie, anul trecut, dar am avut un șoc când am aflat că a vândut mașina!

Un artist din România a făcut tot public: „Am avut un șoc cand am aflat că a vândut mașina”

Am sunat-o să aflu ce se întâmplă, iar răspunsul ei m-a lăsat interzis: . În situația în care eu i-am dat avansul în mână, de față cu soțul ei Constantin Măgureanu, fără a face vreun contract sau o chitanța la mână. Cum este posibil să pierzi un avans fără a avea un document la mână? Dovezi că i-am dat acești bani am, le are si avocata care se ocupă de procedurile legale necesare recuperării prejudiciului. Vă întreb și eu pe voi, cei care vă pricepeți, ce fel de om poate fi numită această Veronica Andreea Măgureanu?”, a scris Leonard Petcu pe rețelele de socializare.

În urma acestui mesaj, internauții și fanii artistului au lăsat sute de comentarii. Toți îi acuză pe soții Măgureanu de înșelăciune și câțiva dintre ei spun că au dat banii pentru evenimente, iar Veronica Măgureanu nu și-a onorat angajamentul, însă banii i-ar fi luat.

Veronica, soția cântărețului Constantin Măgureanu, implicată într-un accident în urma căruia un tânăr de 26 de ani a murit

Veronica Măgureanu a fost implicată într-un accident în care și-a pierdut viața un tânăr de 26 de ani. Soția cântărețului de muzică populară Constantin Măgureanu susține că nu înțelege cum și-a pierdut viața ciobanul respectiv pentru că ea ar fi lovit doar câteva oi.

Veronica Măgureanu îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață din accidentul teribil în care un tânăr de 26 de ani a murit. În timp ce se deplasa pe un drum național de pe raza orașului Turnu Măgurele, cu fiul său în mașină, o turmă de oi i-a ieșit în față, fără să îi lase timp de reacție.

În urma impactului cu animalele speriate, un cioban de 26 de ani a murit, însă nu se cunoaște nici acum în ce fel și-a găsit acesta sfârșitul. Veronica Măgureanu susține că ea nu l-a călcat pe bărbatul care aștepta ca soția lui să nască, ci doar ar fi lovit câteva oi care i-au sărit din senin pe mașină.

„Am de 20 ani permis, n-am zgâriat niciodată mașina, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în mașină. S-a întâmplat pe un drum național, mi-au sărit din partea dreaptă niște oi pe mașină. Oile au sărit pur și simplu pe mașină, n-am frânat, nu am avut nici reacție de a frâna. Cum să frânez când într-o fracțiune de secundă îți sar niște oi pe capotă și pe parbriz’a dezvăluit Veronica Măgureanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Dumnezeu să-l odihnească

Veronica Măgureanu spune că nici măcar nu l-a văzut pe tânărul cioban în momentul impactului, aflând de el abia după venirea echipajelor de Salvare.

„Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mațină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa să nu am ceva pe conștiință că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai exista și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașina mea, a fost în șant și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus’, a mai adăugat Veronica la acea vreme.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website