”Am crezut că mi-am rupt tot!”

[ad_1]

Gabriela Cristea a avut parte de o experiență neplăcută azi-dimineață când voia să o ducă pe fiica ei cea mare, Victoria, la școală. Prezentatoarea de la Antena Stars este țintuită la pat de ore bune!

Azi-dimineață, Gabriela Cristea se pregătea să o ducă pe fiica ei la școală. Nimic nu prevestea, însă, ce avea să se întâmple. Aflată în garaj, unde era mașina familiei, vedeta a călcat strâmb și și-a luxat piciorul. Durerea resimțită a stârnit panică în mintea prezentatoarei de la Antena Stars, care a crezut că s-a întâmplat ceva mult mai grav.

Micuța Victoria a fugit într-un suflet la tatăl ei, iar Tavi Clonda a sărit rapid în ajutor. Durerea, însă, a fost atât de intensă încât Gabriela Cristea a rămas pe podea minute bune. Într-un final, a ajuns în pat, ajutată de soțul ei. Vedeta stă cu piciorul în sus pe pernă și cu multă gheață, în speranța că nu va fi nevoită să meargă la spital.

„Să nu credeți că am făcut un obicei din a mă filma în pat, ci pur și simplu astăzi sunt țintuită la pat. Am pățit un accident. Sunt cu piciorul sus pe pernă și în pachet este gheață pentru că astăzi când voiam să o duc pe Victoria la școală, când am intrat în garaj, am călcat strâmb și am luat o trântă cum nu vreți să știți. Era să dau și cu capul de ceva, bine că nu s-a întâmplat așa. A făcut „cranc!”. Acum e de râs, dar la momentul respectiv era de plâns, credeți-mă. Asta este, mi-am luxat piciorul.

Nu vreți să știți în ce hal s-a auzit de am crezut că mi-am rupt tot corpul. M-a durut de am simțit că mă ia cu răcori pe șira spinării. Am început să plâng. Îmi era foarte teamă să nu se sperie copilul. A venit, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute să mă ridic, i-am spus că nu pot să mă ridic și a zis că se duce să îl cheme pe tati. Într-o fracțiune de secundă toată casa era în garaj, lângă mine și încercau să mă ridice. N-am reușit să mă ridic minute bune de acolo. Așa durere și așa situație… Accidentele casnice sunt responsabile pentru multe situații foarte grave și chiar pentru deces. Slavă Domnului că nu a fost cazul. Într-adevăr, cele mai frecvente accidente se întâmplă acasă. Eu doar am făcut un pas, am pășit și s-a întâmplat neprevăzutul”, le-a povestit Gabriela Cristea fanilor pe rețelele de socializare.

Ce salariu avea Gabriela Cristea la Kanal D

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar de-a lungul timpului a fost gazda mai multor emisiuni cu sonor. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre suma colosală pe care o câștiga atunci când era la cârma emisiunii ”Noră pentru mama”, de la Kanal D.

Atunci era perioada aia când ziceai că primeai banii aceia mulți?, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Gabriela Cristea, la care aceasta a confirmat cu un zâmbet și un răspuns afirmativ „Da”. 20.000 de euro primeai pe lună. Și cât a ținut treaba asta? Că nu ești român dacă nu faci calcule, a continuat soțul Andrei, curios să afle mai multe detalii. Iar răspunsul Gabrielei Cristea n-a întârziat să apară: „De vreun milion, așa.”

Vedeta a dezvăluit că pe vremea în care muncea la Kanal D a reușit să strângă o sumă colosală: 1 milion de euro! Bani pe care, din păcate, ar fi pus mâna Marcel Toader și i-a tocat pe toți. Motiv pentru care în momentul în care a început o relație cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea și-a luat măsuri de precauție.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website