„Am intrat în ultimul trimestru”

[ad_1]

Camelia Potec este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani. Vestea minunată a fost dată chiar de fericita mămică, care a scris pe pagina sa de Instagram o postare emoționantă. Totul alături de o fotografie cu ea, cu burtica la vedere. 

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, a precizat că nu și-a dorit să facă publică vestea cea mare până când nu a fost sigură că totul este în regulă cu bebelușul.

Camelia Potec este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit. 

Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat”, a scris sportiva, conform demamici.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website