„Am întrerupt filmările ca să ne certăm”

[ad_1]

Alina Pușcaș a făcut mărturisiri inedite la un podcast. Vedeta TV a povestit cum s-a înțeles cu prezentatorul Cosmin Seleși, dar și ce relație are cu Pepe.

Alina Pușcaș a fost mai sinceră ca niciodată. Actrița a mărturisit că s-au oprit filmările la Te cunosc de undeva de la Antena 1 pentru a se certa cu Cosmin Seleși. Mai mult, bruneta afirmă că aceste certuri au fost de mai multe ori.

„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa. S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la TV”, a spus Alina Pușcaș.

Cum se înțelege cu Pepe

Mai mult, Alina Pușcaș a vorbit, tot în cadrul podcastului, despre prezența lui Pepe în rolul de prezentator la emisiunea de la Antena 1. În trecut, artistul a fost în postura de concurent. Moderatoarea susține că artistul este o persoană generoasă „în orice situație”. Totodată, spune despre el că este un „partener ideal”.

„Eu pe Pepe îl știam de mulți ani. Cred că cel mai mult i-a plăcut în postura de concurent, dar și în postura de prezentator. Cred că îi place și asta. Pot să spun un singur lucru. Pepe este extrem de generos ca partener în orice situație. Fie că era concurent sau cu mine ca prezentator. Calitatea numărul unu la el a fost asta, când s-a făcut schimbarea. Un partener ideal. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Jur!”, a continuat Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Alina Pușcaș a dat cărțile pe față și a spus care ar fi cel mai greu moment din cariera sa. Are ani mulți în spate de televiziune și i-ar fi foarte greu să se despartă de aceasta, deși e conștientă că se va întâmpla la un moment dat.

„Nu cred că am avut încă un moment greu în cariera mea, încă sunt bine, încă sunt în ascensiune, în schimbări. Probabil că cel mai greu moment al meu va fi când o să trebuiască să renunț de bunăvoie, să îmi dau seama că trebuie să mă retrag ca să nu devină situația penibilă.

Sunt doar realistă că o să vină și acel moment, așa cum o să vină și momentul ca orice proiect frumos să se închidă la un moment dat. Sunt realistă și atât, nu aștept momentul”, a declarat prezentatoarea TV pentru Ego.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website