„Am o stare de oboseală permanentă”


Rona Hartner are cancer în faza 4 cu metastaze. Cântăreața a avut un șoc când a aflat diagnosticul.

Rona Hartner a fost din nou diagnosticată cu cancer. De această dată este în faza 4 cu metastaze, iar artista spune că nu poate să respire bine și o să fie nevoită să își anuleze concertele.

Rona Hartner are cancer în faza 4 cu metastaze

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci, da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner.

Cântăreața a avut un șoc când a aflat diagnosticul

„Practic, de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun. Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav. M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc. Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși, este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a spus artista, la Antena Stars.

“Da, sunt și deschisă unei noi relații și în același timp sunt și absolut sigură că trebuie să devin  soră consacrată. Cred că sunt mai degrabă, mă gândesc oare, omul, bărbatul pentru mine nu este ceea ce îmi doresc eu, de fapt. S-ar putea să vreau să fiu pur și simplu sora consacrată. Să vreau să fiu dăruită unei misiuni, să trăiesc pentru Iisus, să fiu liberă și cred  că asta este adevărata mea vocație pentru că prea nu m-am înțeles cu niciun bărbat în viața mea, da, pe bune, chiar nu, nu am găsit niciunul, ca să zic așa, perfect, și cred că am avut și eu niște bărbați ca lumea în viața mea dar nu, parcă niciunul nu e ce vreau eu!”, spunea Rona Hartner într-un interviu din luna mai. Iar acum, vedeta încearcă să se refacă pe plan sentimental.

“Acum știu exact ce nu mai vreau”

“De ceva timp se pare că am mare succes la bărbați și accept… Însă de data asta voi alege eu! Nu mă mai las impresionată și aleasă de oricine! Acum știu exact ce nu mai vreau! Îmi doresc alături pe cineva cu care să pot construi! Nu mai vreau bărbați care se gândesc mai mult la ei decât la mine sau decât la cuplu! Pot să spun că asta  a lipsit din cele două căsnicii ale mele!”a declarat Rona Hartner pentru Ciao.ro. Și se pare că atunci când va găsi ce își dorește, Rona Hartner va începe următorul capitol din viața ei, care acum îi surâde din plin!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website