„Am pus roșii, acum trebuie să le stropesc”

[ad_1]

Carmen Tănase are de lucru la casa unde s-a mutat, în apropierea Capitalei. Actrița are mai mult de muncă la gradină, însă nu se plânge.

Carmen Tănase are de lucru la casa unde s-a mutat, la vreo 40 de kilometri de București. Actrița din serialul “Clanul” are o grămadă de pisici și căței care-și fac de cap atunci când ea nu e acasă.

Prezentă la evenimentul revistei Avantaje, Carmen Tănase ne-a dezvăluit adoră doarmă în curte, vara, în aer liber.

Carmen Tănase, adoră casa unde s-a mutat, la 40 kilometri de București

Deși are filmările în București, pentru sezonul 3 al serialului “Clanul”, ce va fi difuzat la Pro Tv, iar spectacolele la teatru la fel, oricât ar termina de târziu, pleacă acasă. Nu contează are de făcut 40 de kilometri. Când ajunge acasă, deseori găsește prăpăd în curte, asta pentru răsfățații ei, pisicile și cățeii, își fac de cap.

Ce puteți să îmi spuneți despre filmările sezonului serialului “Clanul”? Puteți să îmi dezvăluiți ceva?

Eu am citit doar 5 episoade că doar 5 mi s-au dat, deci nu pot să vă dezvălui nimic, nu pentru că aș fi foarte secretoasă, ci pentru că nu știu.

Dar filmările le-ați început?

Ei au început, eu nu am început, urmează, se filmează pe locații și atunci au filmat altă locație.

Ce ați făcut în perioada asta cât a fost pauză?

Nu prea am avut pauză. Eu am scos o premieră și am jucat foarte mult spectacolele vechi.

Nu ați avut timp așa de o mini vacanță?

Am făcut un film cu Alin Pan, cu casa lui de producție, o comedie frumoasă, am avut treabă.

„Nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu”

Și teatru, piese?

Da, am scos o premieră care se cheamă “Plătesc în avans” la sala Luceafărul în regia dl Colceag, cu Emilia Popescu, Mircea Rusu, cu Anca Dumitra și Ana Diana Popescu. A fost foarte bine, și acum am niște spectacole.

Spectacole și apoi iar filmări pentru serial. Așadar vara aceasta munciți.

Ca în fiecare vară.

Spuneați că nu ați mai fost în concediu de 3-4 ani.

Dinainte de pandemie.

Cum vă relaxați? Vă place să stați la curte, unde v-ați mutat, lângă București…

Păi da, dar nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu și într-adevăr când cobor din mașina se simte diferența, cel putin olfactiv se simte foarte tare diferența. Dar nu mai simt nevoia să rămân în București nici măcar când termin foarte târziu. Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc, îmi face foarte bine, ajung acasă relaxată. Dacă cumva m-am enervat în timpul zilei…

Carmen Tănase spune și-a răsfățat prea tare pisicile și cățeii

Se întâmplă des să vă enervați?

Se întâmplă că sunt vulcanică.

Pisicile, cățeii cine are grijă de ei cât nu sunteți acasă?

Au grijă singuri, e mama acasă, dar mama e în vârstă, foarte în vârstă chiar. S-au obișnuit, știu ce au de făcut, știu când e ora de masă, fac prostii, sapă gropi prin curte, îmi scot florile. Acum am îngrădit roșile, trebuie să facă și ei ceva. Și eu când sunt acasă nu stau toată ziua cu ei, îmi văd de treaba mea, dar… prost crescute de mine.

Prea răsfățate?

Da, fac ce vor ei.

Alte proiecte în viitor?

Mai este o premieră, trebuie să începem repetițiile în august, nu aș spune prea multe pentru că nici nu știu prea multe, am citit doar piesa care este excepțională, pot să spun doar că e scrisă de Lia Bugnar și suntem tot în gașca de prieteni și probabil că vom da premiera tot pe undeva pe afară. Dupa aceea un One woman show, sper să îmi iasă dacă am timp.

Activitatea, nu glumă. Piese de teatru, film…

Nu vreau să stau. Nu vreau să stau și nici nu mă mai plâng că e mult, că sunt obosită.

„Eu dorm puțin noaptea, așa m-am obișnuit pentru că avem și program nocturn, dar când am o zi liberă o dorm toată ziua. Așa mă refac”

Cum vă odihniți? Când?

Eu dorm puțin noaptea, așa m-am obișnuit pentru că avem și program nocturn, dar când am o zi liberă o dorm toată ziua. Așa mă refac. Și după aceea iar începe nebunia o săptămână și după aceea iar mai prind o zi liberă și iar o dorm.

Grădinăritul? Vă place?

Nu prea mă relaxează grădinăritul. Am pus roșii, acum trebuie să le stropesc, mi-am luat și soluție, nu am încotro, trebuie să stropesc că s-au chircit toate plantele, nu știu de ce.

Mi-ar plăcea să fac, dar când am o zi liberă, repet mă mut de pe o  canapea în pat sau pe patul din gradină și dormitez acolo. Si după aceea, a doua zi, nu mai e liberă că dacă ar fi 2-3 legate poate ca aș sta în grădină mai mult, să mă ocup. Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website