Ameliorarea durerilor de spate cu un masaj Lomi Lomi. Care sunt contraindicațiile masajului Lomi Lomi?

Întâi de toate trebuie să știi că masajul Lomi Lomi este mereu diferit, acesta diferă de la o ședință la alta chiar dacă este efectuat de același terapeut. Acest fapt însă, nu împiedică la obținerea unui rezultat bun, atunci când ești întru-un salon de masaj pe mâinile unui terapeut profesionist. Datorită mișcărilor fluide și ritmice pe tot parcursul terapiei, un masaj Lomi Lomi, conferă un efect rapid de relaxare profundă și o stare de bine.

Cum masajul Lomi Lomi poate ameliora durerea de spate?

În primul rând prin relaxarea musculară în special la nivelul spatelui și al gâtului, datorită mișcărilor de presiune și utilizarea unor tehnici speciale, pe care doar terapeuții experimentați dintr-un salon de masaj le cunosc. Prin urmare, masajul Lomi Lomi contribuie la eliminarea tensiunii musculare și la eliberarea contracțiilor musculare.

În al doilea rând este îmbunătățită circulația sangvină și limfatică facilitând astfel oxigenarea intensivă a țesuturilor musculare și nu doar, ale organismului uman. O circulație sangvină și limfatică optimă contribuie la reducerea inflamației și ameliorarea durerilor de spate în special de la nivelul mușchilor mari.

Un alt factor determinant în ușurarea durerilor de spate este diminuarea stresului. Dacă te simți stresat sau activitățile de la muncă te fac se te simți anxios și iritat, să știi că este timpul să alegi un salon de masaj din București la care să vii la o procedură de masaj Lomi Lomi. Prin reducerea nivelului de stres și relaxarea generală a corpului și mintei, în urma unui masaj Lomi Lomi se diminuează și durerea din zona spatelui, care este exacerbată de tensiunea și stresul acumulat pe parcursul zilei.

Care sunt contraindicațiile masajului Lomi Lomi?

Dacă îți dorești să simți adevărata terapie a unui masaj Lomi Lomi în București, alege cei mai iscusiți terapeuți din salonul de masaj Baliss Spa, dar înainte ca să faci o programare te îndemnăm să citești daca nu ai contraindicații pentru masajul Lomi Lomi. Iată câteva contraindicații comune:

  • Probleme dermatologice
  • Tromboza venoasă
  • Insuficiența cardiacă sau Angină pectorală
  • Pacienți cu cancer sau alte tumori specifice
  • Daca ai o leziune inflamatorie sau acută

Când problema ta de sănătate este eliminată complet sau ameliorată, poți să revii la procedurile de masaj Lomi Lomi la preferatul salon de masaj din București – Baliss Spa!

gazduire web gazduire website