Andra își serbează ziua de naștere și 15 ani de la nunta cu Cătălin Măruță. „Este ziua celei mai minunate femei din lume”

[ad_1]

Andra a împlinit 37 de ani și a sărbătorit acasă, alături de cele mai dragi persoane. Îndrăgita solistă a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții cu tort, baloane și flori. Mai mult, de data de 23 august se leagă încă un eveniment important de familie, căci este ziua în care Andra și Cătălin Măruță s-au cununat religios.

Recent revenită după o croazieră de vis pe Marea Mediterană, în care a fost alături de soț și de cei doi copii, vedeta a preferat să se relaxeze acasă de ziua ei. A făcut câteva poze și le-a mulțumit fanilor pentru urările cu care au copleșit-o încă de la 12 noaptea. Nici soțul ei nu a rămas dator, căci Măruță i-a făcut o declarație frumoasă.

Andra își serbează ziua de naștere

„Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare mesaj, fiecare gând și fiecare urare specială pe care mi-ați trimis-o. Sunt copleșită de atâta dragoste și urări frumoase de ziua mea! Vă iubesc pe toți”, a fost mesajul artistei, lăsat în dreptul a câtorva poze care o arată cu tortul și baloanele primite, în curte, cu un zâmbet larg și fericit pe chip. În doar o oră s-au adunat aproape 20.000 de like-uri la postarea Andrei.

„Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume și, totodată, aniversarea a 15 ani de când am spus „DA” în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați împreună”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele sociale, în dreptul mai multor poze de cuplu.

15 ani de la nunta cu Cătălin Măruță

23 august nu este numai ziua de naștere a Andrei, ci și data la care soții Măruță își serbează căsnicia. În 2008, solista și prezentatorul tv au făcut nuntă mare la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin. Toată spuma showbizului a participat atunci la ceea ce s-a numit evenimentul anului. Aproape 800 de invitați în total au avut mirii la nuntă și alte sute de fani au luat cu asalt străzile orașului pentru a-i vedea pe Andra și Cătălin în rochie de mireasă și costum de ginere.

Andra și Cătălin Măruță au petrecut o săptămână de neuitat, alături de cei doi copii ai lor, Eva și David, pe unul din cele mai mari vase de croazieră din lume, Symphony of the Seas.

Cei doi soți au avut în plan de mult timp o astfel de vacanță de familie. Însă abia la începutul lunii august, anul acesta, au reușit să aibă suficiente zile libere pentru a se bucura de această primă experienț. Care avea să îi facă, în cele din urmă, să se îndrăgostească de croaziere. Așa că și-au făcut curaj!

Cei doi au ales vasul companiei americane Royal Caribbean. Este ideal pentru familii, având nenumărate atracții pentru copii. S-au îmbarcat în Barcelona și în fiecare zi aveau să descopere noi destinații, în trei țări. Citește tot articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website