Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Motivul este unul ireal + Totul a plecat de la bani

[ad_1]

Andra și Cătălin Măruță nu pot divorța nici dacă ar vrea. Cei doi au împreună o avere considerabilă, iar împărțirea ei în mod egal ar fi o adevărată bătaie de cap.

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Sunt legați de 7 firme împreună

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizarea înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți. Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune.

Pentru a echilibra balanța, Plan B Music este 80%, în acte, la Andra și doar 20% la Cătălin Măruță. Firma cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. Bonus: în anul 2023, au mai făcut 3 firme noi: Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film, scrie CANCAN.RO.

Andra cere de la Cătălin Măruță mai multă atenție și iubire. Artista a fost invitată în podcastul lui Mihai Bobobete și a dat din casă. Andra a declarat că are 37 de ani acum și că s-a căsătorit la 22 de ani și a avut răbdare să crească împreună cu soțul ei pe toate planurile.

Cu toate acestea, Andra acum dorește să vadă iubirea în ochii lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV fiind mai introvertit. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu îi mai cumpără cadouri soțului, pentru că nu le poartă niciodată.

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

„Vreau când deschizi ușa să…”

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit artista.

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website