Ar trebui sa devi Web Designer in 2022!

Dacă ești aici, atunci te gândești să devii designer web și te întrebi dacă este o mișcare inteligentă.

Sincer, nu este neobișnuit să fii afectat de îndoieli și ce-ar fi atunci când faci o schimbare majoră în carieră, și asta mai ales acum, cu toată incertitudinea cu care ne-am confruntat în ultimul an. Iată câteva vești bune: nu este niciodată un moment rău pentru a deveni web designer, ceea ce face din 2022 momentul perfect pentru a-ți transforma pasiunea într-o carieră! Iată 8 motive:

1. Oamenii petrec mai mult timp online decât oricând înainte

DoubleVerify a chestionat obiceiurile de consum digital ale consumatorilor în 2020 și ghiciți ce a descoperit? Timpul petrecut online de oameni s-a dublat de când a început pandemia. Înainte de 2020, consumatorii din întreaga lume petreceau în medie 3 ore și 17 minute online în fiecare zi. Acum? Media este de 6 ore și 59 de minute.

Inutil să spun că designerii web sunt la mare căutare, deoarece companiile se grăbesc să ajungă în fața acestor consumatori.

2. Există un mare boom freelance chiar acum

Un studiu Upwork la sfârșitul anului 2020 dezvăluie că munca independentă a crescut cu 22% (aproximativ 2 milioane de lucrători) din 2019. Această mutare în carieră, acum populară, este o opțiune grozavă pentru toată lumea – de la absolvenții universitari care intră în forța de muncă pentru prima dată până la oricine este fost recent concediat. La naiba, dacă ești pur și simplu nemulțumit de cursul carierei tale și vrei să schimbi lucrurile, munca independentă ar putea fi respirația proaspătă de care ai nevoie.

3. Este un domeniu sigur pentru viitor

În aceste vremuri nesigure, ai dreptate să fii precaut atunci când sari în ceva nou. Dar designul web este o carieră care va exista pentru mult, mult timp. Nu doar faptul că vom avea întotdeauna nevoie de oameni pentru a construi site-uri web face ca acest domeniu să fie pregătit pentru viitor. Ai putea construi… Site-uri web. Aplicații pentru mobil. Aplicații web. Aplicații web progresive. Te-ai putea specializa în… Design grafic. Design UX. Dezvoltare web. Ai putea lucra pentru tine. Construiește-ți propria agenție. Du-te la muncă pentru altcineva.

Există o mulțime de flexibilitate în modul în care vă câștigați existența ca designer. Deci, dacă interesele tale se schimbă sau industria ta este afectată, este în regulă. Doar pivotează!

4. O poți face de oriunde, oricând

Atunci când oamenii sunt nervoși să călătorească sau să trăiască în orașe dens aglomerate, nu este ceva care ar trebui să vă îngrijoreze ca designer web. Unul dintre beneficiile de a fi un web designer este că o poți face de oriunde vrei și pe propriul tău program.

Acest lucru este deosebit de plăcut pentru oricine are o familie și are nevoie de o modalitate mai eficientă de a gestiona totul dintr-o dată, chiar și atunci când copiii nu sunt la școală sau locurile de muncă din lumea fizică sunt în scădere.

5. Sunteți în Scaunul șoferului

Să recunoaștem, poate fi foarte stresant să lucrezi pentru o companie în care nu ai nimic de spus despre ceea ce se întâmplă, cum se realizează și câți bani câștigi pentru toate eforturile tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care freelancing-ul este o opțiune atât de atractivă pentru mulți. Tu poți decide cu ce sistem de management al conținutului construiești site-uri web. Tu decizi cu cine lucrezi. Puteți să vă setați orele de disponibilitate. Tu faci regulile. Și știi ce? Le puteți schimba oricând. Totul depinde de tine.

6. Poate fi foarte distractiv

Există niște lucruri fascinante care apar în design digital. De exemplu, realitățile augmentate și virtuale încep cu adevărat să crească viteză, deoarece companiile de comerț electronic au nevoie de o modalitate mai bună de a permite clienților să facă cumpărături și să încerce lucruri digital.

AI aduce, de asemenea, o mulțime de schimbări în spațiu. Nu numai că învățarea automată și procesarea limbilor pot îmbunătăți modul în care companiile fac afaceri online, dar pot, de asemenea, să îmbunătățească modul în care lucrează designerii web.

7. Poate fi, de asemenea, cu adevărat plină de satisfacții

Deoarece vă controlați cariera de web designer, puteți decide pentru cine construiți site-uri web. Deci, ce fel de cauze te pasionează? Există o industrie cu care aveți legături strânse și pe care doriți să o dați înapoi? Nu este vorba despre lucrul gratuit. Este vorba despre a oferi servicii profesionale de design persoanelor în care ești investit și cauzelor care te entuziasmează.

8. Nu trebuie să mergi la școală pentru a deveni designer

Aceasta este o întrebare frecventă pentru persoanele care doresc să se îndrepte către design web. Deși ar trebui să aveți niște cunoștințe și abilități de bază atunci când începeți, nu aveți nevoie de o diplomă în design sau dezvoltare pentru a începe să câștigați bani.

Unul dintre lucrurile frumoase despre a deveni web designer este că poți învăța din mers. De exemplu, puteți începe ca freelancer, construind site-uri web din șabloane sau teme prefabricate. Pe măsură ce obțineți mai multă experiență și acumulați abilități avansate de proiectare și codare, vă puteți ramifica apoi în domenii specializate sau domenii de expertiză.

gazduire web gazduire website