Articole de imbracaminte prin sublimare de la Huzo.ro

Articole de imbracaminte prin sublimare de la Huzo.ro

Majoritatea se gandesc la hartia de sublimare si probabil ca isi imagineaza ceva termic care poate fi folosit pentru a imprima decoratiunilor temporare sau decupaje dar hartia de sublimare este mai mult decat un instrument decorativ ,este si un mecanism de imprimare. Hartia de sublimare este alcatuita din fibre fine, netede, care sunt legate intre ele printr-un adeziv. Cand va puneti designul pe material si apasati , adezivul se topeste si depune imaginea peste aproape orice material prin aplicarea caldurii cu ajutorul presei termice

Hartia de sublimare nu functioneaza cu cele mai multe cerneluri standard. Cu toate acestea, unele tipuri de cerneala pot fi mai eficiente atunci cand transferati prin caldura. De exemplu, hartia de sublimare este facuta dintr-un film ce contine aschii mici care pot retine caldura generata de un obiect care este incalzit si apoi transferat pe o alta suprafata. Tipul de cerneala folosit afecteaza cat de repede  poate adera la film.

Articolele de imbracaminte realizate prin sublimare sunt concepute pentru a va mentine cald pe vreme rece si racoros pe vreme calda. Cu toate acestea, durata de viata a unei camasi cu transfer de caldura va depinde de mai multi factori, inclusiv de cat de des este folosita, de clima in care este folosita si de ingrijirea sa.

Articolele de imbracaminte realizate prin sublimare pot rezista pana la 2 ani daca sunt purtate moderat Daca purtati mai des sau le expuneti la activitati riguroase in aer liber sau la expunerea la substante chimice dure sau poluanti, durata de viata poate fi mai scurta pana la 1 an

Puteti folosi cerneala de sublimare pe hartie de transfer termic. Cu toate acestea, selectarea cu atentie a cernelii potrivite este esentiala pentru a obtine rezultate optime. De exemplu, cerneala conceputa pentru grafica sublimata are adesea temperaturi mai ridicate si rezista la pete sau la decolorare.

Va invitam pe site-ul nostru Huzo.ro pentru completarea formularului de comanda si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta proiectul dumneavoatra.

gazduire web gazduire website