“Aș face cu o gașcă de nebuni în junglă”

[ad_1]

Anisia Gafton se mărită în curând! Vedeta de la “Săriți de pe fix!”, emisiunea ce va fi difuzată în viitorul apropiat la Pro Tv, încă discută cu partenerul ei despre această zi importantă din viața lor.

Anisia Gafton se mărită în viitorul apropiat, după cum ne-a dezvăluit recent pe platourile de filmare la noul show ce va fi difuzat la Pro Tv, în curând, “Săriți de pe fix!”.

Blondina ne-a povestit cât de mult îi place această emisiune din care face parte, și chiar s-a gândit ar putea fi “locația perfectă” pentru nunta ei cu iubitul Serghei. Anisia spune nu este adepta nunților fastuoase, de poveste, ci le preferă pe cele “atipice”. I-ar plăcea spunăDaîn platoul “Săriți de pe fix!”, în junglă, pe o plajă sau undeva la țară.

Anisia Gafton se mărită cu iubitul ei, Serghei. La ce locație s-a gândit?

Noua emisiune “Săriți de pe fix!” ce va fi difuzată la Pro Tv este prezentată de Cabral Ibacka. 8 comedianți din România, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, intră într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Anisia, consideri că ești sărită de pe fix în general?

Sunt sărită de pe fix și în viața de zi cu zi. Sunt sărită de pe fix, acesta e spiritul meu, asta e personalitatea mea. Nu cred că aș putea să fiu altfel. Mi-ar fi greu să fiu așa într-un birou. Sunt oameni care sunt foarte potriviți pentru așa ceva și îi respect. Eu sunt fascinată de oameni organizați. Dar eu…. Acesta e spiritul meu, sunt sărită de pe fix, e adevărat.

Așadar, s-ar putea spune că emisiunea asta ți se potrivește mănușă?

Da, da, este foarte mișto.

Ai zis “da” din prima, de când ți s-a propus?

Îți dai seama! Și numele “Săriți de pe fix!”. S-a dat și un casting, mie mi-a plăcut foarte mult la casting, am întâlnit niște oameni foarte talentați, oameni excepționali. Și nebuni, vorbim parcă aceeași limbă. Foarte fain, trebuie să vă uitați neaparat, o să râdeți cu lacrimi. Publicul de aici vine și face terapie, râde toată lumea. E minunat.

Anisia Gafton, despre Serghei: „E un băiat atâta de bun și atâta de sufletist. Îți dai seama că eu dacă mă împiedic, cad, fac, dreg, am pe cineva care să mă protejeze”

Hai discutăm puțin și despre tine… Ai obsesii?

Obsesii? Da, în primul rând dacă pui o tarantulă pe mine, șerpi, să mă anunți înainte. Adică să mă aștept cât de cât. Asta e obsesia mea, fără șerpi pe mine. Măcar să mă anunți.

Încă nu ai depășit momentul cu șerpii din emisiunea filmată în junglă

L-am acceptat până la urmă și ei sunt niște viețuitoare…

Nu sunt obsedată ca în fiecare zi când ies din casă să verific apa, luminile. Nu sunt cu din astea, las și lumânarea aprinsă.

Anunț vecinul, “dă și tu cu o găleată de apă”. Chiar într-o zi am aprins o lumânare parfumată și m-am dus să o sting și nu îmi mai aminteam… am stins-o sau nu am stins-o. Am zis “eh, dacă o să iasă fum, îi zic vecinului să vină cu o găleată să dea”. Nu am de-astea. Cred că obsesii am de pisici, am două pisici și a mai fătat aia mică, Mijiuța, și au ieșit patru Mijiuțe mai mici. Am dat trei și a rămas unul și am… așa… să nu îl calc pe ăla micu’. Asta e puțin grija mea, ce face ăla micu’, o avea ce mânca… se descurcă el, până la urmă vânează el ceva prin casă.

Cu dragostea cum stai?

Cu dragostea stau foarte bine, suntem împreună, suntem bine.

Cum te-a cucerit iubitul tău?

Serghei? În primul rând cu vocea aia a lui de bas și cu umorul lui că e bun pe glume. E cu glume ironice. Și faptul că e băiat bun. E un băiat atâta de bun și atâta de sufletist. Și faptul că e un bărbat care protejează. Îți dai seama că eu dacă mă împiedic, cad, fac, dreg, am pe cineva care să mă protejeze.

Anisia Gafton s-a gândit se mărite în platoul „Săriți de pe fix!”, la planul înclinat

Dar pe el ce l-a atras la tine?

I-a placut mult de tot faptul că sunt eu cum sunt, nebună, sărită de pe fix. I-a plăcut și îi place în continuare.

Îi mai faci glume prin casă, îl mai sperii?

Aaa da, constant fac ca maimuța, ca pisica…  E veselie mare în casă.

Te măriți?

De măritat… ce să zic, ai pus bine întrebarea, Doamne ajută. Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie.

De cât timp sunteți împreună?

5-6 ani, este ceva. Și până la urmă… “hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm”. Suntem în discuții, în faza de discuții, unde o să facem. Spuneam și colegilor că eu nu m-aș vedea într-o nuntă din asta fastuoasă, nu m-aș vedea. Toți săriți de pe fix să fie! Eu aș face-o și aici, într-o zi, “ba, Serghei, ia hai tu până aici, chem un popă și o să facem un rol la planul înclinat”.

Și eu am să zic “da” și o să fie într-o condică, dar o să fie real. Aș face și așa cu o gașcă de nebuni, m-aș duce chiar și în junglă să fac. Mai impresionant, pe un vapor, pe o plajă, la țară, undeva, în coteț la găini, bine nu m-aș îmbrăca în alb acolo că s-ar vedea tot ce conține cotețul. Să fie altceva mai colorat (râde n.r.).

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website