”Au pornit săraci, chiar săraci”


Într-un interviu acordat emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”, la PRIMA TV, Georgiana Lobonț a făcut o serie de mărturisiri în premieră.

Artista a spus cât de mult își iubește părinții, ce înseamnă ei pentru ea dar a și povestit lucruri din copilăria ei despre care nu a mai vorbit public niciodată.

”Au pornit săraci, chiar săraci, din familii modeste dar cu o educație foarte frumoasă. Eu îi am pe ei și pe socrii mei ca model. Tot timpul au pus familia pe primul loc. Părinții mei au muncit zi și noapte.

Mama mea, cum e croitoareasă, ai mei au atelier de croitorie. Și aveam, când eram mai mică, o căsuță pe care tot ei au contruit-o. A durat 7 ani să o construiască. Au muncit atât de mult și toți bănuții au intrat acolo. Bunicul meu, tata lui taică-miu, era zidar și nu a trebuit să plătească o firmă pentru construcție.

Declarații în premieră: ”Au pornit săraci, chiar săraci”

El a venit cu frații lui. Foarte greu. În primele două camere și-au făcut atelierul. Ei dormeau în bucătărie, iar noi, trei surori, dormeam într-un pat. Maică-mea lucra zi și noapte. Mergea și la Suceava să aducă produse și le vindea. Mama și-a dat tot sufletul pentru noi. Muncea de dimineața până seara. Știu că într-o noapte, pe la 1, a rămas blocată cu coloana și a dus-o tata de urgeță la spital.

Lucra foarte mult, ca sa aibă bănuții necesari să ne poată crește, sa ne cumpărăm de mâncare, hăinuțe și să ne poată crește. Tot timpul eram îngrijite, avea mami grijă de noi. Îi apreciez enorm. Au reușit după atâția ani de muncă! Ei au reușit. Acum au și acea căsuță. Nu mai e acolo atelierul. Au mai făcut încă o casă mare, cu etaj. La parter e atelierul iar sus ne-au făcut câte o cameră fiecăreia dintre noi. Pe părinții mei îi am ca model și le mulțumesc că sunt alături de mine și acum!”, a spus Georgiana.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website