Aventură în spatele camerelor! Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, noapte fierbinte cu o concurentă dintr-o emisiune celebră

[ad_1]

Radu Vâlcan a avut parte de o noapte fierbinte cu o concurentă de la emisiunea „Dansez pentru tine”, care a fost difuzată la PRO TV, în urmă cu ceva ani. Această poveste pasională a fost ținută ascunsă și uitată de showbiz-ul autohton.

Radu Vâlcan, perezentatorul de la „Insula Iubirii”, a participat în trecut la emisunea fenomen de la PRO TV, „Dansez pentru tine”. Acolo lupta pentru cazul unei brunete superbe din Republica Moldova. Elena Voscoboinic avea iubit acasă, însă gurile rele declarau că cei doi au fost văzuți în timp ce plecau de la o petrecere spre apartamentul prezentatorului TV.

Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, noapte fierbinte cu o concurentă dintr-o emisiune celebră

„Suntem prieteni, eu și Radu, și ne-am distrat foarte bine, dar s-a terminat distracția în club. Relația cu Dima, prietenul meu, continuă foarte bine. Iubitul meu are o afacere cu tata, este înscris la masterat. A fost puțin gelos, doar pentru că am fost departe două luni. Toți bărbații sunt geloși, mă iubește, mă asteaptă aici, la Chișinau”, declara Elena pentru Pro TV, la momentul acela, scrie CANCAN.RO.

Radu Vâlcan a mai fost căsătorit înainte de Adela Popescu

În anul 2003, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, o femeie de afaceri. Căsnicia lor, însă, a durat doar patru ani. Când au ales să se separe legal, spunea că aspectul care a dus către divorț a fost nepotrivire de caracter. În anul 2007, ambii erau „liberi”, luând-o pe drumuri separate. Prima soție a prezentatorului TV s-a căsătorit cu un bărbat grec. În urmă cu câțiva ani, vedeta de la Antena 1 mărturisea că s-a căsătorit „la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool”.

Adela Popescu abia și-a ascuns lacrimile despărțirii de soț. Cu toate acestea, vedeta TV încearcă să fie tare pentru o lună și să își facă îndatoririle de mamă. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru filmările show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi!

Astfel, Adela Popescu spune că se va concentra pe lucruri concrete, pentru că este foarte greu cu trei copii de vârste diferite, plus proiectele pe care le are în desfășurare.

„Poza asta mi-a facut Radu la ultimul pranz inainte de plecarea lui in Thailanda.
Sigur, stiu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta si ce e rau se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂
Daca pana acum lacrimam nitel dupa despartirile de la aeroport, de data asta, m-am facut ca nu bag de seama golul din stomac si m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine interna, etc.
Pentru ca real, cu trei copii acasa cu programe diferite de dus-adus la scoala/gradi, optionale, activitati, cumparaturi, lansari de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de vaicareli.
In consecinta, doamna Doina, tu cand ai de gand sa vii la Bucuresti? Nu te-ai saturat de vacanta?”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website