Bărbat de 60 de ani, trimis în judecată după ce şi-a agresat fosta parteneră şi apoi a violat-o- Faptele au avut loc în şcoala unde femeia lucra

Un bărbat de 60 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce şi-a agresat fosta parteneră, încălcând un ordin de protecţie şi mergând la şcoala unde aceasta lucrează. El a violat-o pe femeie, faptele având loc în şcoală, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, luni, că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cugir, a fost trimis în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe şi încălcarea ordinului de protecţie.

“S-a reţinut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deşi avea obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, şi de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Şcoala Gimnazială Iosif Pervain din Oraş Cugir, jud. Alba, obligaţii stabilite prin ordin de protecţie dispus la data de 15.11.2023, prin sentinţă civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului şi corpului cu o coadă de topor din lemn”, au precizat procurorii.

Ei au menţionat că femeia a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de trei, patru zile de îngrijiri medicale.

“Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain şi ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreţinerea de relaţii sexuale în multiple modalităţi”, a transmis sursa citată.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.Sursa

gazduire web gazduire website