Băutura miraculoasă a lui Jennifer Lopez. Vedeta strălucește după acest smoothie

Băutura miraculoasă pe care Jennifer Lopez o bea zilnic o ajută să se menţină într-o formă fizică de invidiat. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit care sunt ingredientele şi ce alte beneficii are.

Jennifer Lopez urmează o dietă strictă pentru a se menţine în formă. Uneori, artista se mai delectează cu unele preparate „interzise”, dar niciodată nu face excese. Pe lângă alimentaţie, vedeta face mult sport, fitness sau de dans și sub nicio formă nu omite ritualul matinal, compus dintr-un smoothie ”miraculos”.

”Este o băutură proaspătă, plină de vitamine și nutrienți, care te ajută să-ți păstrezi obiceiurile bune în ceea ce privește alimentația. Este o băutură care va face o diferență colosală în viața ta”, a spusîn cadrul unui interviu.

Pentru că a fost întrebată în repetate rânduri cum se menţine în formă, Jennifer Lopez le-a dezvăluit celor care o urmăresc câteva trucuri.

Artista a detaliat în cadrul unui interviu pentru revista People cum se prepară smoothie-ul cu care îşi începe fiecare zi. Pe lângă faptul că are numeroase beneficii pentru sănătate, băutura este săţioasă şi o ajută să stea departe de mâncare câteva ore bune.

”Lucrurile pe care le mâncam înainte eu și copiii nu ne dădeau energie. Așa că am vrut să găsesc cea mai bună soluție pentru noi, dimineața. De atunci, ne delectăm cu acest smoothie”, a mai povestit starul internaţional.

Jennifer Lopez se menţine într-o formă fizică de invidiat

Cum se prepară băutura lui Jennifer Lopez

Într-un blenderse mixează toate aceste ingrediente:

1 mână de spanac

1 banană congelată

1 cană lapte de orez

2 linguri unt de migdale sau de floarea soarelui

1 lingură pudră proteică

Băutura i-a fost recomandată cântăreţei de fizioterapeutul Marco Borges, Jennifer Lopez.

”Este o alegere excelentă zilnic. Furnizează un aport echilibrat de fibre, Omega 3, vitamine, proteine, poate fi un excelent înlocuitor al unei mese și este o băutură care ajută și în recuperarea musculară”, a dezvăluit specialistul.

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

gazduire web gazduire website