Brigitte Pastramă, experiență bizară în timpul unei slujbe: ”Am început să vorbesc niște limbi necunoscute”

[ad_1]

Brigitte Pastramă a avut parte de o experiență bizară în timpul unei slujbe. Chiar dacă a fost acuzată că îi place să joace un rol și că bravează cu faptul că este o persoană foarte credincioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a prezentat într-un mod brutal de sincer povestea de viață. Dar și motivele care au împins-o către biserica penticostală.

Dispariția fulgerătoare a primului soț, bătăile soră cu moartea primite de la cel de-al doilea bărbat din viața ei, care i-a interzis ani buni să-și vadă fiica. Perioada petrecută în pușcărie. Când a vrut să se sinucidă chiar de ziua ei, după ce a aflat că a pierdut toate bunurile pe care le avea. Toate aceste cumpene dezvăluite deschis de Brigitte la podcastul TACLALE. Au fost suficiente motive pentru ca ea să-și caute refugiul în biserică.

Brigitte Pastramă, experiență bizară în timpul unei slujbe

Părăsită de toți, hăitută de al doilea soț, zbătându-se într-o sărăcie cruntă, după ce era obișnuită cu luxul și confortul. Brigitte a avut șansa să se refugieze la o femeie cu 20 de ani mai în vârstă. Doamna Mia, care i-a oblojit rănile fizice și psihice și i-a devenit ca o a doua mamă.

Această femeie i-a îndrumat calea spre biserică. A sfătuit-o pe tânara timișoreancă să-i scrie un bilet Domnului Isus cu toate necazurile ei. Pe care să-l depună personal la un lăcaș de cult (n.r penticostal). Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Brigitte, agresată de Florin Pastramă

S-au îndrăgostit în timp ce participau la „Ferma”, show-ul de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost una plină de momente tensionate. Iar unul dintre ele a șocat opinia publică. A fost atunci când vedeta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită.

Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că divorțează.

Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar. Nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat aceasta la începutul lunii iunie.

Ulterior, bruneta și-a iertat soțul și, mai mult decât atât, a specificat că nu va lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească despre soțul ei.

Articolul Brigitte Pastramă, experiență bizară în timpul unei slujbe: ”Am început să vorbesc niște limbi necunoscute” apare prima dată în Ciao.ro.

[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website