Bunurile Stelei Popescu sunt vândute pe internet! Câți bani cere fiica ei adoptivă

[ad_1]

Principala moștenitoare a întregii averi agoniste de Stela Popescu a fost fiica adoptivă a regretatei actrițe. Femeia a scos la vânzare acum o parte din bunurile dobândite. 

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a scos la vânzare, recent, mai multe piese de mobilier care i-au aparținut artistei. După cum se știe, regretata actriță s-a stins din viață în urmă cu aproape cinci ani, în urma unui accident vascular cerebral. După moartea acesteia, Doina Maximilian a fost cea care a moștenit cea mai mare parte a averii Stelei Popescu.

Bunurile Stelei Popescu sunt vândute pe internet!

Așadar, este vorba de cinci scaune pe care Stela Popescu le ținea în living. Acestea sunt sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Cei care vor să se bucure de ele trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 1.000 de euro.

Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în descrierea anunțului de vânzare, postat pe internet.

Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu

Stela Popescu a muncit foarte mult toată viața și a acumulat o avere impresionantă. După moartea ei, toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica ei adoptivă.

Femeia a moștenit o avere mare. Mai exact un bloc cu trei etaje în București, care este estimat la cel puțin 500.000 de euro. Dar și o vila din Crevedia, de 220.000 de euro, o vila de la mare, din stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în București. Aici unde actrița a locuit până în data de 23 noiembrie 2017, când a murit.

În plus, actrița mai deținea și un apartament pe Calea Moșilor, dar și o casă pe strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website