“Când este totul mai intens acolo…”

[ad_1]

Andreea Mantea merge deseori cu fiul ei, David, la filmări sau la casting prin țară, pentru “Casa Iubirii”, emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Andreea Mantea și fiul ei au o relație specială mama-copil. Prezentatoarea tv încearcă petreacă timp cât mai mult cu David, așa , se întâmplă des ca micuțul o însoțească și la filmările pentru emisiunea “Casa Iubirii” sau la casting, prin țară.

Puștiul a învățat -i vorbească în cască și de multe ori îi pune întrebări. Greu pentru Andreea Mantea, în timpul filmărilor, -i răspundă, după cum ne-a dezvăluit recent la evenimentul revistei Avantaje.

Andreea Mantea își ia fiul în culise la „Casa Iubirii”

Andreea Mantea ne-a povestit și cum decurge castingul pentru “Casa Iubirii”, unde ea se întâmplă stea de dimineața până seara. Mai mult, ea a vorbit și despre cum își răsfață fiul.

Andreea, am înțeles că ai fost pe la Timișoara, la casting. Care e atmosfera acolo, am auzit că stai de dimineața până seara…

Este foarte, foarte frumos pentru că eu în fiecare zi, în emisiune îi invit pe cei care vor să intre în “Casa Iubirii” să vină la acest casting. Eu îi invit să vină în “Casa Iubirii” și vreau să îi încurajez. Au curaj că de aceea vin până acolo, ușor, ușor se pierd, se fâstâcesc, vreau să fiu acolo să îi ajut să îi îmbărbătez, să le dau sfaturi.

Să știi că totul este foarte mișto. Să stai de vorbă cu ei să vezi ce au de gând, ce își doresc, care sunt dorințele lor exact, ce doresc să facă, de ce vor să intre în “Casa Iubirii”. Pentru că, de exemplu, sunt mulți care vin și își dau seama că poate totuși nu își doresc atât de mult sau își doresc puținel, dar totuși nu au curajul necesar. Și pun o groază de întrebări și atunci eu sunt acolo să îi ajut.

Vor să își găsească iubirea, să își găsească încrederea în iubire pentru ca mulți dintre ei au fost răniți în iubire și cumva mulți nu mai au încredere deja. Și nu mai cred că este posibil și poate sunt singuri de un an, de doi ani.

Sunt acolo să le zic “hai și încearcă”. Vor să își recâștige încrederea în iubire, vor să aibă parte de o altfel de experiență pentru că nu ai cum să negi, e fantastic să fii acolo. Este superb, superb. Oamenii aceea au tot felul de trăiri. De dimineață până dupa-amiază, în fiecare zi, ei trec prin tot felul de stări.

„Îi place să se bage în urechea mea”

David mai vine pe la tine pe la emisiuni, filmări?

A fost la filmări, merge la castinguri. A fost recent. Îi place să se bage în urechea mea: “Mama de ce nu mi-ai lăsat nu știu ce”, “Mama, am voie gumă?”. Când este totul mai intens acolo, când ești în discuții când esti acolo în febră… “ Mama, am voie gumă?” Și eu zic “Nu”. Și el “Dar e din aceea extra mentolată”, “ Păi am voie sau n-am?”.

Cum a terminat anul școlar?

A fost ușor răcit și cu toatea astea, sărăcuțul, a vrut sa fie prezent la toate testările. Poate să îl dea și de acasă, poate să îl dea și în altă zi, dar el se duce acolo să își termine testarea pentru că, evident, știe că o să primească ceva dacă o să aibă note maxime.

Ce primește? Ce vrea el?

Cred că telefon. Ce vrea el. Obișnuiesc să îi îndeplinesc toate dorințele când vine vorba de un târg din acesta între noi. Dacă el face ceva, eu îi îndeplinesc lui o dorință. Merită, zic eu.

Ce superstiții are Andreea Mantea: „Albul respinge energiile negative, nu roșu”

Andreea, știu ca ai multe superstiții. Care sunt?

Oooo, dacă vrei să stai aici tot weekend-ul cu mine… Pentru că nu cred că există persoană mai superstițioasă ca mine. De fapt nu mai sunt chiar atât de superstițioasă, nu le știu chiar pe toate, țin minte din ce domeniu și le împărtășesc. Ce vrei să știi?

Pisica neagră?

Nu este adevărat, chiar nu este adevărat, nu are nicio legătură, e falsă. Altceva?

Chiloții, lenjeria pe dos să nu te deochi?

Da, e foarte bună și vorbesc foarte serios, da, da!

Lenjeria roșie și asta pe dos?

Nu neapărat. Să știi că doar albul respinge energiile negative, nu roșu. Roșu e pentru altceva și ar trebui purtați în mod normal nu pe dos, ca să atragi altceva (râde-n.r.). Lenjeria de culoare albă și pe dos respinge energia negativă.

Andreea Mantea, în vacanță cu fiul ei: „Pentru că David a fost mic, nu am putut să merg în multe locuri…”

Bănuții, bulele din pahare?

Dacă se strâng acolo puține bule, înseamnă ceva important, un succes. În mijlocul paharului așa ca un bănuț. Îl iei și ți-l pui pe frunte.

Vacanță?

Vacanța să fie la căldură. Pentru că David a fost mic, nu am putut să merg în multe locuri și acum e mare și pot să merg în multe locuri și da, vreau să merg în locuri în care nu am mai fost.

Vă răsfățați în vacanțe de obicei?

Noi ne răsfățăm în fiecare zi.

De exemplu din punct de vedere culinar, te răsfeți în vacanțe?

Noi ne răsfățăm din punct de vedere culinar în fiecare zi. Eu și o salată dacă i-o fac, o fac cu atâta dragoste și cu atâta poftă, încât copilul o mănâncă de zici că mănâncă ciocolată. Pun dragoste în absolut orice fac. El adoră broccoli, conopidă, spanac, sfeclă. Eu nu le mănânc și totuși îi dau exemplul. Mănânc așa puțin să vadă totuși.

L-am convins să mănânce toate lucrurile astea pentru că tot se întâmplă așa ca prin magie “mama, ce mâncăm!”. Pur și simplu s-a învățat. Eh, mai mănâncă și nenorociri, nu prea mult dulce, dar mănâncă înghețată. Asta este singura problemă, înghețata.

Îți mai cere să vă îmbrăcați la fel, în aceleași culori?

Foarte rar, dar când are momentele astea de drăgălășenie sunt extrem de intense, de la îmbrăcăminte, la să ne ținem de mână, să ne pupăm. Are momente și momente. Și momente în care zice “te rog, dă-te mai încolo”, “uite-o pe Diana, du-te mai încolo”.

Diana fiind o colegă?

O fata pe care o place el.

Te încearcă o mică “gelozie”, să-i spunem așa?

Nu, Doamne Ferește! O să fiu mai încolo când va apărea o fată mai interesantă.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website