Cătălin Bordea, agresat pe stradă! Cum a scăpat actorul din altercaţie

[ad_1]

Cătălin Bordea este un nume cunoscut în industria stand-up-ului. De ani de zile face show-uri în toate colţurile ţării, iar fanii se înghesuie să prindă un loc. Deşi îi binedispune întotdeauna pe spectatori, unul dintre show-urile lui s-a terminat cu un scandal în toate regula. Un fan nemulţumit a vrut să îl bată. Iată cum a reuşit comediantul să scape din altercaţie.

Cătălin Bordea a fost protagonistul unui scandal de proporţii în urmă cu 5 ani. Totul s-a întâmplat în Manchester, acolo unde acesta a susţinut un spectacol. După ce actorul şi-a terminat numărul, a plecat din locaţia respectivă, iar un fan nemulţumit l-a urmărit.

Bărbatul revoltat i-a cerut banii pe care îi plătise pe bilet. În prima fază, Bordea a rămas uimit de tupeul fanului. Pentru că acesta continua să îl agaseze a ripostat, iar situaţia a degenerat.

„Fan: Salut, prieteni, bine v-am găsit. Sunt aici, în Manchester. Am venit aici la un show de stand-up comedy al lui Bordea. Am să încerc să-i fac o farsă, hai să vedem! (n.r. spune fanul în deschiderea clipului)

Salut, Bordea. Hai să vorbim ceva… Uite, am venit din Liverpool până aici, în Manchester. Mi-am luat și bilet VIP… am zis… Mi-a plăcut ce ai făcut la «iUmor», dar aici nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină.

Bordea: Și pe benzină? De Cortea ți-a plăcut. Nici de Calița?

Fan: Nu mi-o plăcut… La Calița am râs la o glumă!!

Bordea: Păi, fă o socoteală… adică…

Fan: Păi, na, atunci socoteala… cât ar veni…? Să îmi dai 20 de lire înapoi și banii pe benzină. Că am dat 30 de lire pe bilet, nu?

Bordea: Da, dar dacă e anunțat în Manchester, de ce ai venit din Liverpool? Nu-i greșeala mea… adică…

Fan: Am venit din Liverpool până aici, că tu nu ai fost în Liverpool. Dar e a mea? Ei mi-au spus mie: «Hai la stand-up, să scapi de griji, depresii, probleme, tralala», da? Și când vin frate, nu-i ce mă aștept…

Bordea: Atunci vorbește cu organizatorii. Tocmai ești nesimțit? Pentru că așa ești, nu știu de ce…

Fan: Păi, de ce? Vorbește tu… Eu am venit pentru tine! Eu sunt nesimțit, de ce? De ce? Dacă eu n-am râs, nu m-am simțit bine.

Bordea: Dacă eu pun un anunț: «Vând păr». Tu dacă vii și îl cumperi și nu îți stă bine. Eu nu te-am obligat să vii, să-mi cumperi părul… (…).

Fan: Ok, și dacă ție nu-ți place acel păr…. (…). Deci, nu vrei să-mi dai banii, nu? Tu, da! (…). Păi, tocmai, banii pe timpul meu nu îi iau, pentru că a fost alegerea mea. Dar pe ce nu mi-o plăcut, vreau banii înapoi. (…). 

Bordea: Eu să-ți dau banii? Doamne… nici nu știu cum să gestionez situația asta. Vorbește cu organizatorii, eu sunt adus aici de niște oameni. (…). Eu nu pot să mă duc la niște oameni și să le cer banii înapoi, de fiecare dată când mi se răsare mie, că nu mi-a plăcut. (…).

Fan: Eu sunt nesimțit? Cu ce? Că îți cer banii înapoi, că nu mi-a plăcut.

Bordea: Da, nu-i problema mea, vorbește cu organizatorii! Nu suntem la piață. Vorbește cu organizatorii, ei au toate glumele, să știi. 

Fan: Spune-mi o glumă bună și plec acasă.. na. Îți spun eu o glumă? Deci, nu ești bun, da? Ești foarte bun! Am încercat o farsă, un pic dacă te-ai enervat, mi-a ieșit”, a fost discuția celor doi, potrivit cancan.ro.

Cătălin Bordea a fost asaltat de fanul nemulțumit

Cătălin Bordea, enervat de fanul nemulţumit

După ce a aflat că bărbatul i-a făcut o farsă, Bordea s-a liniştit. Cu toate acestea a recunoscut că s-a enervat destul de rău pe moment pentru că nu ştia cum să gestioneze întreaga situaţie.

„A fost prima farsă pe bune, pentru că în televiziune sunt farse regizate. Bă, da’, m-am enervat, să-mi bag picioarele, că nu ți-a plăcut show-ul. Adică insistai să-ți dau banii înapoi, că nu știu unde e socoteala, că te salvez de depresie (…)”, a spus la final Cătălin Bordea, cu zâmbetul pe buze.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website