Cătălin Bordea e un bărbat liber! A confirmat oficial divorțul de Livia! „Oamenii se mai și despart…”

[ad_1]

Cătălin Bordea este de azi un bărbat liber și a confirmat acest lucru chiar el, printr-un mesaj pe care l-a postat pe Instastory. Comediantul și soția sa, Livia, s-au despărțit oficial. Chiar dacă Bordea a sperat că acest lucru să nu se întâmple și atât el cât și soția lui să depășească momentul de cumpănă din căsnicia lor.

Cei doi s-au întâlnit la notar și au pus astfel punct mariajului ce i-a legat. Se pare că ei nu se mai înțelegeau de mai mult timp și au intenționat la un moment dat să pună capăt căsniciei înainte ca Bordea să plece în America Express. Și-au mai dat încă o șansă însă flacăra iubirii nu s-a mai putut reaprinde, cel puțin din partea Liviei.

A confirmat oficial divorțul de Livia

După divorțul de azi de la notar, Cătălin Bordea a transmis un mesaj din care reiese părerea lui de rău pentru faptul că nu a putut merge mai departe cu căsnicia lui.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. 

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”, a transmis actorul.

Are mai multe probleme personale

Cătălin Bordea traversează o perioadă mai dificilă din viața lui. Soția l-a anunțat că își dorește să se separe, iar mama lui suferă de cancer și boala a recidivat, ceea ce l-a făcut pe comediant să declare că are un an mai greu.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Chiar dacă a făcut tot ce i-a stat în putere să își salveze căsnicia, Cătălin Bordea nu a mai putut lupta singur iar ruptura s-a produs până la urmă între el și frumoasa brunetă care i-a fost soție și care deja se pare că are pe altcineva.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website