Cătălin Bordea, înșelat de soție cât timp era în America Express? „În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață”

[ad_1]

Cătălin Bordea a divorțat de soția lui, Livia, după 11 ani de relație. Cei doi au semnat actele amiabil la notar și au luat-o pe drumuri separate.

Neînțelegerile în cuplul celor doi au venit cu mult înainte de America Express. Cu toate acestea, Cătălin și Livia și-au mai dat o șansă. Comediantul a sperat că dacă stau despărțiți o perioadă, cât timp el este plecat în America Express, îi va ajuta la consolidarea relației. Ei bine, nu a fost așa pentru că Livia a avut timp de gândire și a decis să divorțeze. Mai mult, atunci s-a zvonit că ar fi plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă.

Cătălin Bordea, înșelat de soție cât timp era în America Express?

Pus în fața faptului împlinit, Cătălin Bordea nu a avut decât să accepte situația și să meargă mai departe. Între timp el a fost la un podcast, unde a vorbit despre infidelitate.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a divorțat de Livia, femeia care i-a fost alături 8 ani. Cei doi au semnat actele la notar pe data de 13 iulie, iar comediantul a făcut și anunțul oficial.

Cătălin Bordea a specificat că niciun motiv obișnuit nu a dus la despărțire. Însă, gura lumii îl contrazice.

Caz Stan susține că Bordea este un bărbat zgârcit, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a fost lăsat de partenera lui de viață. De asemenea, el și-a adus aminte când actorul spunea că Livia îi toacă banii, aceste vorbe fiind, din nou, un motiv de zgârcenie, în opinia lui.

“Eu am auzit bârfe prin oraș. Din câte am înțeles, Cătălin Bordea era zgârcit. Avea boala asta, nu era larg la mână. Tocmai de aceea a plecat soția lui de acasă. Se spune că a dat de un bărbat cu bani, care cheltuie cu ea și îi face toate poftele. Cătălin Bordea mai spunea că Livia îi toacă cardul, iar asta e dovadă de zgârcenie, din nou. Un bărbat care nu e zgârcit, tace din gură.

Poate de aceea l-a lăsat nevasta. Se mai întâmplă. Eu așa am auzit, că ea a plecat și a dat de un bărbat care are mai mulți bani. Ei păreau așa fericiți, pe rețelele de socializare, dar toată lumea pare fericită în online, iar realitatea e cu totul alta. Știu că el are și tatuajul cu numele ei, o să-l șteargă. Sau poate găsește altă fată pe care să o cheme Livia și păstrează tatuajul”, a spus Caz Stan, pentru Fanatik.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website