Cătălin Bordea nu mai ascunde nimic! Ce a spus după ce a divorțat oficial: „Mi-am pierdut soția, dar…”

[ad_1]

Cătălin Bordea a divorțat de Livia, soția care i-a fost alături câțiva ani. Cei doi nu se mai înțelegeau, aveau planuri separate, ceea ce a dus la ruptură după întoarcea comediantului din America Express.

Cătălin Bordea încearcă acum să își vadă de viață și are multe planuri de viitor. Pentru moment nu își dorește o relație, deși tot el spune că i-a plăcut experiența de a fi căsătorit. Mai mult, comediantul a spus în exclusivitate pentru CANCAN.RO că se focuzează de acum încolo doar pe carieră.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.

Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Cred în instituția căsătoriei, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a divorțat de Livia, femeia care i-a fost alături 8 ani. Cei doi au semnat actele la notar pe data de 13 iulie, iar comediantul a făcut și anunțul oficial.

Cătălin Bordea a specificat că niciun motiv obișnuit nu a dus la despărțire. Însă, gura lumii îl contrazice.

Caz Stan susține că Bordea este un bărbat zgârcit, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a fost lăsat de partenera lui de viață. De asemenea, el și-a adus aminte când actorul spunea că Livia îi toacă banii, aceste vorbe fiind, din nou, un motiv de zgârcenie, în opinia lui.

“Eu am auzit bârfe prin oraș. Din câte am înțeles, Cătălin Bordea era zgârcit. Avea boala asta, nu era larg la mână. Tocmai de aceea a plecat soția lui de acasă. Se spune că a dat de un bărbat cu bani, care cheltuie cu ea și îi face toate poftele. Cătălin Bordea mai spunea că Livia îi toacă cardul, iar asta e dovadă de zgârcenie, din nou. Un bărbat care nu e zgârcit, tace din gură.

Poate de aceea l-a lăsat nevasta. Se mai întâmplă. Eu așa am auzit, că ea a plecat și a dat de un bărbat care are mai mulți bani. Ei păreau așa fericiți, pe rețelele de socializare, dar toată lumea pare fericită în online, iar realitatea e cu totul alta. Știu că el are și tatuajul cu numele ei, o să-l șteargă. Sau poate găsește altă fată pe care să o cheme Livia și păstrează tatuajul”, a spus Caz Stan, pentru Fanatik.

După divorțul de la notar, Cătălin Bordea a transmis un mesaj din care reiese părerea lui de rău pentru faptul că nu a putut merge mai departe cu căsnicia lui.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. 

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”, a transmis actorul.

Are mai multe probleme personale

Cătălin Bordea traversează o perioadă mai dificilă din viața lui. Soția l-a anunțat că își dorește să se separe, iar mama lui suferă de cancer și boala a recidivat, ceea ce l-a făcut pe comediant să declare că are un an mai greu.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Chiar dacă a făcut tot ce i-a stat în putere să își salveze căsnicia, Cătălin Bordea nu a mai putut lupta singur iar ruptura s-a produs până la urmă între el și frumoasa brunetă care i-a fost soție și care deja se pare că are pe altcineva.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website