Cătălin Bordea, părăsit și de cel mai bun prieten! Ce s-a întâmplat cu Nelu Cortea

[ad_1]

Cătălin Bordea a fost părăsit și de cel mai bun prieten! Ce s-a întâmplat cu Nelu Cortea din juriul iUmor de la Antena 1. Cei doi nu vor mai forma un cuplu pe micul ecran.

În aceeași perioadă în care anunțam că Bordea rămâne la Antena 1, informam că „mâna sa dreaptă”, prietenul său de ani buni, partenerul său de la America Express 2023 și, implicit, colegul său jurat de la iUmor, Nelu Cortea, n-are parte de un noroc asemănător.

Cătălin Bordea, părăsit și de cel mai bun prieten!

Audiențele cu cei doi prieteni în juriu au fost destul de mari, însă nu s-au ridicat la așteptările celor de la Antena 1. Nelu Cortea a avut  un contract pe o perioadă de un an, document care a expirat, astfel, sursele CANCAN.RO susțin că el, după ultimele negocieri, n-a reușit să-și păstreze scaunul de jurat iUmor.

El va fi substituit de nimeni altul decât Cosmin Natanticu, cel care întregește, pe o perioadă necunoscută, formula celor care dau avize favorabile, sau nu, concurenților dornici de a stârni amuzamentul celor care urmăresc emisiunea de la Antena 1.

Șerban Copoț, Dan Badea și Nelu Cortea sunt out de la Antena 1, din emisiunea iUmor! Ce s-a întâmplat cu adevărat în culise și cine îi înlocuiește pe cei trei.

Atunci când emisiunea iUmor va difuza pe post sezonul cu numărul 15, telespectatorii vor avea ocazia să descopere că modificările anunțate de CANCAN.RO sunt certitudini! Ieri, 22.07.2023, am devoalat schimbările în materie de jurați, pe care producătorii show-ului de comedie le-au pus în practică. Natanticu a venit, Cortea a plecat (vezi AICI detalii).

Acum, sursele CANCAN.RO informează că posturile de prezentatori au fost libere. Nu pentru mult timp însă, deoarece au fost, deja, ocupate. Copoț și-a anunțat retragerea de la iUmor, însă, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Dan Badea. Cu toate acestea, sursele  CANCAN.RO dezvăluie că fostul soț al Lorei a „dezertat” de la proiectul difuzat la Antena 1. Locurile celor doi, cel puțin în perioada sezonului 15, au fost ocupate de nimeni alții decât Emi și Cuza de la Noaptea Târziu!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website