Câți bani câștigă Oana Roman din online. Suma frumușică care îi intră lunar în conturi

[ad_1]

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre banii pe care îi câștigă din Instagram. Vedeta a spus adevărul despre suma care îi intră lunar în conturi.

De o perioadă bună de timp, Oana Roman nu mai este implicată în niciun proiect de televiziune. Vedeta, însă, și-a canalizat toată energia spre social media. Pe Instagram, fiica lui Petre Roman are 269.000 de euro de urmăritori.

Câţi bani câştigă vedeta din online

Oana Roman își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, dar și cu noutățile care apar pe piață. Vedeta colaboreză cu diverse branduri și are contracte de imagine. Lunar, brunetei îi intră în conturi sume frumușele de bani și recunoaște că o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

”Eu câștig bine. Niște mii de euro bune pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro pe lună. Plus toate celelalte cheltuieli. Pentru că-mi cresc singură copilul, întrețin singură o casă și așa mai departe. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Pentru că totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Adică nu stau numai la restaurante, nu cumpăr nu știu ce genți și ce haine scumpe și nici nu merg în vacanță în fiecare lună. Cu toate astea, mă ajung cu banii, dar nu pot să zic că pun deoparte sau că mă lăfăi”, le mărturisea vedeta fanilor.

Oana Roman a îndeplinit condițiile de monetizare

Abia acum a îndeplinit și condițiile de monetizare a videoclipurilor pe care le postează. Oana Roman a spus că a primit deja 307 dolari: De o lună am primit acceptul de la Meta să monitorizez reel-urile. Am 307 dolari până acum. Mai mult nu știu, dar este un început. Postez de patru ani și abia acum am îndeplinit condițiile pentru monetizare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Pe lângă banii câștigați din Instagram, vedeta mai scoate sume frumușele și din afacerea cu haine pe care și-a deschis-o în urmă cu doi ani. De acest business se ocupă personal Oana Roman, căci nu figurează niciun angajat, deci fosta prezentatoare tv nu are parte de ajutoare ori de subalterni.

SURSA FOTO: Instagram

 

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website