Ce religie are, de fapt, Andra. E diferită de cea a fraților ei!

[ad_1]

Andra Măruță a fost mereu discretă cu viața personală, de aceea puțini știu ce religie are cu adevărat. Este botezată diferit față de frații ei, dar părinții vedetei au o explicație plauzibilă.

Andra Măruță e o persoană spirituală și are o legătură specială cu credința încă de când era mică. Mereu își găsește liniștea și știe că totul în viața ei poate merge bine atunci când rostește o rugăciune.

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a declarat artista pentru Ok Magazine.

Ce religie are, de fapt, Andra. E diferită de cea a fraților ei!

Andra Măruță a fost botezată în religia ortodoxă, dar ceilalți frați mai mari ai săi sunt catolici. Artista a explicat cum s-a ajuns în această situație.

Părinții vedetei erau catolici atunci când au venit pe lume primii doi copii ai familiei. Apoi, după nuntă, părinții s-au convertit la ortodoxism.

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, care și-a cucerit publicul cu talentul și frumusețea ei. Mai mult decât atât, vedeta se poate considera o femeie împlinită. Pentru că are o căsnicie frumoasă din care au rezultat doi copii minunaţi alături de Cătălin Măruță.

Andra a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Puțini sunt cei care știu că înainte de Cătălin Măruță, Andra s-a iubit cu un bărbat celebru din România.

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de iubire. Iubitul eran imeni altul decât Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

Andra a suferit din dragoste

Lucrurile nu au mers aşa cum îşi dorea frumoasa artistă şi, chiar dacă nu a fost niciodată vorba de infidelităţi, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Surse din apropierea artistei susțin, însă, că aceasta a suferit mult după ruptură. Ba chiar ar fi încercat să se împace cu Dragoș.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005. Cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa câștige locul II la secțiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el.  Dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înțelat. Pur și simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website