Cele 3 greseli facute atunci cand alegeti pantofii de scoala

Picioarele copiilor sunt in continua schimbare. Pantofii de scoala pe care ii poarta trebuie sa fie durabili, sustinatori si bine adaptati, permitand totodata cresterea. Este perioada din an in care incepem sa ne gandim la incaltamintea si sa pregatim copii sa se intoarca la scoala. Iata cateva greseli frecvente cand se aleg pantofii pentru intoarcerea la scoala pe care le vedem si cum le puteti evita.

1  Cumparati pantofi de scoala si insistati sa reziste tot anul

Nu numai ca pantofii de scoala sunt utilizati aproape in fiecare zi, ci sunt si calcati, zgariati si stropiti. Pe masura ce pantofii se uzeaza, este important sa-i inlocuiti imediat.

Picioarele copiilor trebuie masurate corect atunci cand cumparati incaltaminte noua. Nu este ceva iesit din comun, ca un copil sa treaca printr-o crestere rapida. Acest lucru poate insemna ca este necesar sa cumparati pantofi noi la jumatatea anului calendaristic.

2  Sa va lasati copilul acasa cand cumparati pantofii de scoala

Ai lasa pe altcineva sa iasa si sa-ti cumpere pantofi? Cum ati sti daca se potrivesc corect fara sa le incercati mai intai?

Pur si simplu nu este suficient sa iesi si sa alegi urmatoarea marime de pantof pentru copilul tau. Trebuie sa aduci copiii cu tine la magazinul de pantofi pentru a profita de serviciile de amenajare pentru a va asigura ca perechea de pantofi pe care doriti sa o achizitionati pentru copilul dumneavoastra este cea corecta.

Intrebati daca asistentul de vanzari este un montator de pantofi calificat, deoarece pantofii care nu sunt potriviti pentru latime si lungime pot deteriora picioarele copilului dumneavoastra.

Exista o serie de magazine de pantofi de renume care pot avea grija de picioarele copilului dumneavoastra si va pot ajuta sa gasiti pantofii potriviti pentru copilul dumneavoastra.

3 Cumparati pantofi pentru scoala care nu au aceasta calitate

Adidasii pot fi buni pentru un anumit scop, dar nu pentru purtarea de zi cu zi. Balerinii ar putea fi ok pentru tinute casual sau ocazii speciale, dar nu si pentru rigorile zilnice cu care se confrunta locul de joaca.Lungimea trebuie sa fie cu o latime a degetului mare mai mare decat cel mai lung deget de la picior –este nevoie de aproximativ 10 pana la 15 mm lungime suplimentara pentru a permite functionarea normala a piciorului.

Pantofii copilului tau sunt foarte important pentru dezvoltarea piciorului , de aceea va invitam in magazinul online www.littleshoes.ro pentru a descoperi gama noastra larga de pantofi pentru copii. Daca veti intrebari de puteti contacta la datele de contact afisate in sectiunea contact si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra !

gazduire web gazduire website