cere desființarea Primăriei Capitalei/ Video

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține că o variantă bună pentru București ar fi desființarea Primăriei Capitalei și transferarea atribuțiilor către sectoare. El arată că Primăria Capitalei ar trebui să fie comasată cu CJ Ilfov, iar noua instituție să se ocupe de transportul în comun și proiectele foarte mari.

„N-am nicio șansă nici s-o bat, nici să mă bată, pentru că n-am să candidez acolo și consider demersul inutil, nu mi se potrivește, nu cred că este ce trebuie.

Varianta corectă, și pledez pentru asta, este să se desființeze Primăria Generală.

Să se contopească cele două instituții, Primăria Generală cu Consiliul General Ilfov, să avem o singură instituție care să gestioneze transportul public și chestiunile strategice mari și proiectele foarte mari. Iar tot ce înseamnă muncă ar trebui descentralizat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 20 de ani”, a explicat Robert Negoiță.

Revenind la participarea lui în PSD, acesta a anunțat că sunt mari șanse să revină în respectivul partid și să-l reprezinte la alegerile viitoare.

„Foarte probabil că mă voi întoarce în PSD. Am, deja, discuție făcută cu președintele partidului, care e și premierul României, și cu ceilalți colegi și am convenit, de comun acord, că voi candida la următoarele alegeri din partea PSD”, a adăugat politicianul.Sursa

gazduire web gazduire website