Cine este Antonia Scutaru, fiica adoptivă a Monicăi Bîrlădeanu? Totul despre cum s-au cunoscut: „Mă simt norocoasă”

[ad_1]

Serialul Groapa prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei și vine la PRO TV cu o distribuție cu greutate, dar și cu actori din noua generație. Antonia Scutaru este fiica Monicăi Bîrlădeanu în serial. Inițial venise pentru un alt personaj, dar, după casting, a devenit Iolanda, o tânără care luptă pentru visurile ei și își atrage și mama în această poveste. Actrița a povestit, în exclusivitate, pentru CIAO.RO totul despre serial și despre experiența de pe platourile de filmare.


Filmările la GROAPA sunt în toi. Cum a fost până acum pentru tine experiența pe set? Ai întâmpinat ceva dificultăți?

E prima oară pentru mine când activez într-un proiect de genul ăsta. Mi se pare totul fascinant și încerc să acumulez cât de multe informații pot. Cred că e un exercițiu foarte bun, pentru mine ca actriță, această experiență. Se filmează la foc continuu și învăț constant noțiuni din domeniu care până acum, doar cu ce am studiat în facultate, mi-au fost străine.

Cine este Antonia Scutaru, fiica adoptivă a Monicăi Bîrlădeanu

Îmi aduc aminte că eram pe set cu verișoara mea Aura (Ioana Brumar) și am avut de tras o scenă extrem de scurtă. Nu ne puteam abține și râdeam cu lacrimi la fiecare dublă. Nu știu ce a fost atunci, probabil că era vorba despre oboseală acumulată, cert e că așa a ramas și în serial. Sunt curioasă să văd dacă, după difuzare, își va da cineva seama despre ce scenă a fost vorba.

Cum e pentru tine să joci lângă atât de mulți actori cu experiență? Ai reușit să ”furi” câte ceva de la ei până acum?

Mă simt onorată să fiu colegă cu actori care au atâta experiență în spate. Evident că am ,,furat”. :)) Când nu aveam scene, stăteam pe set pe margine și absorbeam ca un burete tot ce făceau colegii mei. Sunt foarte darnici cu mine și au grijă de mine: mă ajută de fiecare dată când îi solicit și sunt foarte deschiși în a da mai departe ce ei au învățat deja. Daniel Nuță (Sasha), spre exemplu, este un profesionist meticulos, dar nu într-un mod exagerat. Am fost fascinată de atenția cu care tratează fiecare amănunt al rolului pe care îl face. Mi-aș dori într-o zi să ajung să fiu la fel de organizată ca el.

Totul despre cum s-au cunoscut: „Mă simt norocoasă”

E complicat să faci drumul până la Giurgiu pentru filmări? Simți că îngreunează munca voastră?

Nu este. Drumul până la Giurgiu a fost mereu o experiență plăcută. Mergem mai mulți colegi în aceeași mașină și așa mai avem și noi ocazia să facem un mic bonding. Ascultăm muzică, râdem și glumim. Timpul trece foarte rapid și e foarte distractiv de fapt.

În ce alte proiecte ești prinsă în această perioadă?

Primul meu lungmetraj! În luna august voi filma alături de Șerban Pavlu, Maria Obretin, Adrian Văncică, Andrei Aradits, Ștefan Iancu și alți colegi, care mă inspiră și de la care am constant de învățat, un lungmetraj despre plenitudine, pubertate, perspectivă, capital și combinații! Protagoniștii sunt elevii unui liceu care se află în an terminal. E o poveste actuală de care m-am atașat foarte tare. Acolo voi juca rolul AMALIA. Regizorul este Tudor Petre Marin și acesta este filmul lui de debut. Mulți din proiect ne aflăm în aceeași oală: și pentru mine acest film este un debut.

Încă e vară, așa că oamenii își fac și planuri de vacanță. Tu? Ce ți-ai pregătit pentru relaxare?

Sunt prinsă toată vara în proiecte. Rar mai prind 2-3 zile libere în care fug până la mare sau iau masa cu prietenii mei. Încerc să-mi acord și mie cât timp pot și să fiu mereu atentă la mine în ceea ce privește momentele de relaxare.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website