Cine este Minerva, astrologul angajat la Banca Națională, și cu ce boală a fost diagnosticată

[ad_1]

Cunoscutul astrolog Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, a declarat în timpul unui podcast că lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au declarat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale. Anunțul a fost făcut în podcastul lui Damian Drăghici.

La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a declarat Minerva.

Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, are 64 de ani și este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, potrivit digi24.ro.

Și-a cunoscut soțul la vârsta de 16 ani

Nu multă lume știe, însă celebra astroloagă a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie. Însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Minerva are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Ea a povestit în trecut, în cadrul unei emisiuni, cum a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de 9 ani. A aflat însă după câțiva ani că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjuctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci, ea avea 16 ani. A vorbit puțin cu el, iar apoi și-a anunțat tatăl că se va căsători cu acel bărbat.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Minerva povestea cum că potrivit zodiei Vărsător, în care se află, nu trebuia sa fie așa de perseverentă. Dar că ascendentul în Capricorn i-a dat încăpățânarea pe care o are și planeta Saturn a ajutat-o mereu să se ridice.

Mi-am dorit întotdeauna să fac Institutul de Artă Teatrală, unde am intrat abia a 11-a oară. Am dat până am reușit, deși sunt Vărsător. Se spune că Vărsătorii nu sunt perseverenți. Nu-i adevărat, sunt. Poate că aici a intrat în joc și ascendentul, care este Capricorn. Acesta mi-a dat încăpățânarea și tenacitatea de a merge mai departe.

M-am lovit de foarte multe lucruri în viață, dar întotdeauna planeta Saturn mie mi-a purtat noroc, m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată când am fost doborâtă. Mi-am dat seama că n-am să profesez nici ca regizor, nici ca om de teatru, deși îmi era foarte dragă Mihaela Tonița Iordache, care era la Teatrologie. Colac peste pupăză, în anii 90 am intrat în presă”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website