Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 merg într-un club din Thailanda. Ce au surprins camerele de filmat

[ad_1]

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 merg într-un club din Thailanda. Ce au surprins camerele de filmat.

Noi bariere vor fi depăşite în ambele tabere, iar unul dintre concurenţi se va apropia periculos de mult nu de una, ci de trei dintre ispite. Ba chiar una dintre acestea va primi invitaţia de a continua distracţia în camera lui, într-un loc ferit de privirile curioase ale celorlalţi participanţi la test. Ce se va întâmpla mai departe, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 merg într-un club din Thailanda

O nouă alegere pentru date îi va ajuta pe concurenţii celui mai dur test de fidelitate să lase tensiunile deoparte şi să schimbe perspectiva atât asupra relaţiei sau a fostului partener, cât şi asupra tentaţiei. Odată cu anunţul lui Radu Vâlcan. „Veţi merge la un templu al distracţiei, în Phuket! O să gustaţi din plin din viaţa de noapte a Thailandei!”, distracţia se întrevede la orizont, iar presiunea ce plutea în ambele resorturi va fi lăsată în urmă.

Pentru a nu exista riscul să-şi întâlnească partenerele înainte de ceremonia finală a focului, locurile de distracţie au fost alese strategic. Vrăjit de atmosferă, dar şi de companie, unul dintre concurenţi simte că i se cuvine tot mai mult şi încearcă o apropiere tot mai evidentă nu cu una, ci cu trei dintre ispite. Nici măcar faptul că acestea fuseseră alese la date de alţi bărbaţi nu l-a împiedicat pe acesta să îşi dea frâu liber trăirilor. Despre cine este vorba şi cum au reacţionat ceilalţi concurenţi, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website