CONDAMNABIL: Salvamari atacati cu pietre la Eforie Nord! Simplu pentru ca, logic, voiau BINELE TURISTILOR!

Un incident șocant  (pardon, oare…ne mai șochează așa ceva? că doar și în vacanțele din anii trecuți s-au întâmplat dintr-astea!) a avut loc ieri pe plaja din Eforie Nord marți, 15 august.

 Acolo, salvamarii (știți, oamenii aceia care au misiunea de a sfătui și de a-i SALVA  pe cei aflați în pericol de înec) au fost atacați de un grup de turiști furioși, nemulțumiți de interdicția- motivată de altfel, de a intra în apă.

Situația s-a „inflamat” și a degenerat în acte de violență, iar salvamarii au fost nevoiți să apeleze la forțele de ordine pentru a calma spiritele.

Bănuiți… motivul pentru care salvamarii nu permiteau accesul în apă: ridicarea steagului roșu, care semnala un pericol iminent de înec, din pricina curenților și a valurilor furtunoase.

Cu toate acestea, câțiva turiști n-au înțeles nimic și au devenit brusc violenți neacceptând sfaturile și indicațiile salvamarilor, iar situația a degenerat într-o confruntare fizică, scrie ziuadeconstanta.ro.

Totul ar fi început, se pare, după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar care se afla pe skijet.

 Pardon, dincolo de plăcerile sau neplăcerle vacanței dincolo de haos și „libertatea înțeleasă anapoda”, echestie de bun simț, de EDUCAȚIE. Cum să ataci un om care îți vrea binele, care vrea SĂ NU TE ÎNECI, SĂ NU MORI?

Sursa

gazduire web gazduire website