Cornu: Sediu nou pentru Primarie

Comuna prahoveana Cornu, una dintre cele mai dezvoltate din judet, are un nou sediu, care a fost inaugurat in prezenta presedinelui PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu.

„Fără să mă las cuprins de sentimente, întrucât Cornu este localitatea mea de domiciliu, nu puteam sa lipsesc astăzi de la inagurarea noului sediu al Primăriei Cornu”.

„Felicitări sincere se cuvin întregii conduceri a Primăriei Cornu, domnului primar, Cornel Nanu și consilierilor locali, care au depus eforturi considerabile pentru ca acest proiect să devină realitate. Munca voastră dedicată și viziunea voastră au condus la realizarea acestui nou sediu, care va servi drept inimă a administrației locale și va oferi un cadru adecvat pentru serviciile publice de calitate pe care le meritați cu toții. De asemenea, merită să menționăm și contribuția valoroasă a locuitorilor, oameni gospodari și harnici, care prin implicarea lor activă în comunitate au adus un suflu nou dezvoltării comunei Cornu!”, a precizat liderul social-democratilor prahoveni.

Articolul Cornu: Sediu nou pentru Primarie apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website