Corpurile de iluminat suspendate

Corpurile de iluminat suspendate de la Classlights

Suspendate de tavane cu tije sau lanturi, pandantivele aduc lumina in locurile de care avem nevoie si o fac cu o gratie care atrage atentia pe care nu ne putem abtine sa o admiram, chiar si dupa ce electricitatea este oprita.

Mai simplu decat un candelabru cu multiplele sale brate intinse, un pandantiv este putin mai mult decat un bec ascuns sub o umbra care se balanseaza la capatul unui cordon. Cu toate acestea, exista o mare varietate de forme, dimensiuni si stiluri, variind de la mini-cilindri cu diametrul de 4 cm pana la domuri masive de 30 de cm care le puteti gasi la Classlights.ro. Unele imprastie lumina pe o zona mare, oferind scarilor o stralucire primitoare. Altele concentreaza razele luminoase pe un singur loc strategic, o chiuveta sau o fotografie de familie pe credenza din sufragerie.

Scopul unui pandantiv este adesea definit de nuanta sa. Cele din sticla, fie ca sunt flautele colorate de suflate cu gura, fie globurile cu nervuri in stil industrial, precum si majoritatea tobelor acoperite cu tesaturi arunca lumina ambientala. Nuantele realizate din metal emailat sau ciocanit manual, limiteaza lumina pe o cale descendenta.

Pentru a ilumina un spatiu de lucru, cum ar fi o zona de pregatire pentru o anumita zona din bucatarie sau un birou de acasa. De asemenea, pot arunca o stralucire calda intr-o sufragerie sau la o intrare in casa sau camera.

Nuantele inchise, cum ar fi globurile opace, atenueaza lumina si ascund becul. Nuantele care sunt deschise in partea de jos creeaza pete luminoase sub ele, cele cu varfuri deschise, cum ar fi umbrele arunca lumina si pe tavan.

Schimbarea unui dispozitiv vechi este usor daca cunoasteti cablarea de baza. Dar daca firele tale sunt fragile sau trebuie sa conduci electricitatea intr-un loc nou, chemati un profesionist.

Va invitam in magazinul nostru online Classlights.ro pentru a descoperi gama noastra moderna dar si vintage de copruri de iluminat .

gazduire web gazduire website