‘Crima Organizată’ a intrat pe fir

Jandarmeriță de la BSIJ, prinsă cu droguri în poșetă: ‘Crima Organizată’ a intrat pe fir

Andreea Bumbac, angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) și care, timp de două luni, a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al instituției, a fost prinsă de polițiștii Secției 18, zilele trecute, în zona palatului Bragadiru din capitală cu mai multe pliculețe de praf alb, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Jandarmerița și un alt bărbat ar fi fost prinși în momentul în care s-au urcat într-un taxi, la plecarea de la un eveniment, În poșeta femeii au fost găsite pliculețele cu praful alb. Ulterior, cazul a fost declinat la BCCO pentru continuarea verificărilor.

Surse judiciare au spus pentru STIRIPESURSE.RO că jandarmerița se afla deja în atenția colegilor din BSIJ, fiind suspectată că ar consuma substanțe interzise.

Jandarmeria România a transmis un comunicat

Reprezentanții Jandarmeriei Române au transmis un comunicat, după acțiunea din 19 noiembrie. Stupefiantele au fost găsite în urma unui control în trafic.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a anunțat Jandarmeria Română.Sursa

gazduire web gazduire website