Cu cate numere mai mari ar trebui sa fie pantofii fata de piciorul micutului dumneavoastra

Cand cumparati pantofi noi pentru copii, intotdeauna se pune intrebarea cat de mai mari ar trebui sa fie? Pantofii copilului trebuie sa fie comozi, altfel copilul nu doreste sa-i foloseasca. In calitate de specialisti in pantofi pentru copii ,Littleshoes.ro va va explica toate detaliile de care trebuie sa tineti cont. Deci, cat de mare ar trebui sa fie pantofii noi pentru copii?

Lungimea piciorului si dimensiunea aproximativa

Lungimea piciorului copilului si marimea aproximativa este o regula buna ca punct de plecare, dar marimile pantofilor difera mult. Acestea pot fi diferite chiar in cadrul aceleiasi marci, asa ca acordati intotdeauna atentie ghidului de marimi si masuratorilor interioare.

Un lucru important de retinut aici este ca, de obicei, copiii incep sa mearga atunci cand picioarele lor au devenit lungi de 8 pana la 12 cm, iar cu cat pasii copilului sunt mai nesiguri, cu atat potrivirea este mai importanta. Piciorul nu trebuie sa creasca pentru a se potrivi pantofului , pantoful trebuie sa fie adaptat piciorului!

Dimensiunile interioare si marimea pantofilor pentru copii

La inceput, 1 cm de spatiu suplimentar in fata degetelor de la picioare poate fi suficient, apoi puteti creste pe masura ce copilul capata muschi mai puternici si devine mai stabil pe picioare. Asigurati-va intotdeauna ca dimensiunea pantofului nu este prea mare, un copil mic nu isi poate indoi degetele . Prin urmare, alege pantofii care sunt max. 1,5 cm mai lung decat talpa copilului.  Adaptarea optima a pantofului la talpa copilului este o investitie in dezvoltarea sanatoasa a copilului.

Marimea pantofilor si lungimea talpii

Sa presupunem ca piciorul copilului are zece cm lungime. O recomandare comuna este sa aveti 1,5 cm spatiu suplimentar in fata degetelor de la picioare , ceea ce corespunde la 15% din dimensiunea talpii. Atunci cand alegeti pantofi pentru copii care sunt deja capabili sa mearga stabil, ar trebui sa va ganditi despre ce tip de pantofi pentru copii este vorba. Dar indiferent de varsta copilului, pantofii devin prea stramti daca spatiul de la degete este mai mic de 0,5 cm .

De aceea va invitam in magazinul nostru online www.littleshoes.ro pentru a descoperi o gama variata de pantofi si sandalute pentru copii , de asemenea daca aveti intrebari sau nelamuriri va invitam sa ne contactati . Va asteptam cu drag!

gazduire web gazduire website